|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΠΕΡΙ ΦΘΗΝΩΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ...
Με αφορμή θέμα για την αλλαγή δίσκου ή ανάρτησης σε 1200gs, αλλά και επειδή έχω στο μυαλό μου την πρόσφατη γκρίνια ενός φίλου,που είναι κάτοχος ενός gs,θα ήθελα να υπενθυμήσω δυό πράγματα,έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
με γνώμονα,ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κwλους !! μήπως τελικά είναι προτιμότερο να μην απλώνουμε το χέρι μας εκεί που δεν μας παίρνει? διότι δεν μπορεί να αγοράζεις μια μηχανή των 15.000 ευρώ και μετά να γκρινιάζεις για τα ανταλακτικά.. Αν τα έχεις τα φράγκα με γειά σου με χαρά σου.αν πάλι όχι,πρέπει να ξέρεις,ότι όλα τα μοτόρια φθείρονται και κάποια στιγμή,θα σου ζητήσουν κάτι. και όλες οι εταιρίες έχουν βγάλει κάποια κομάτια ελατωματικά απο την γραμή παραγωγής.γιατί δηλαδή η bmw να μην χαλάει απο την στιγμή λοιπόν,που έχεις στριμωγμένα οικονομικά,γιατί να μην αγοράσεις μια παλιά gs και μια ακόμη για ανταλακτικά,και να τελειώνεις. να μην χρειαστει να πληρώσεις ποτέ και για τίποτε..άντε μια τοποθέτηση,αν είναι κάτι δύσκολο.. εγώ για παράδειγμα στο triumph,(αν και με μέχρι τώρα στα 120.000 χλμ δεν μου ζήτησε απολύτως τίποτα,ούτε καν δίσκους!) σε περίπτωση που χρειαστώ κάτι,περιμένει αυτό... όπου με 800 ευρώ απο γερμανία,θα με ξεμπελιάσει για τα επόμενα 30 χρόνια,απο τρέξιμο,χρήμα και μηχανικούς που ζαλίζουν έρωτα. να ξέρατε μόνο,πόσα παλιά gs σε πένα κατάσταση στην γερμανία και το βέλγιο,περιμένουν να γίνουν ανταλακτικά,με 2.000 και 3.000 ευρώ. αντί αυτού όμως,βάζουμε το κεφάλι μας στον ντουρβά,άσχετα αν η τσέπη μας είναι άδεια και αγοράζουμε ότι μας κατέβει χωρίς κανέναν προγραματισμό. ζήσε το σήμερα και το αύριο...αύριο! αμ το άλλο που το πας... να έχεις ξεφραγκιαστεί για να αγοράσεις το μοτόρι και μετά να τρέμει το φιλοκάρδι σου κάθε φορά που του ανοίγεις το γκάζι,μην φθαρεί...έλεος! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΦΘΗΝΩΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ...
Συμφωνω οτι ΟΛΟΙ μας πρεπει να απλωνουμε τιο χερι μας μεχρι εκει που φτανει........σε μια μηχανη των 20χιλιαδων μην κλαιμε για 3χιλιαρικα ανταλλακτικα η ζημια.....(αν και εγω θα εκλαιγα.....)
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ !! ΑΛΛΑ ΒΡΕΣΜΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΜΟΤΟ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ!(ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ BMW)
Last edited by allen; 15-12-2009 at 22:42. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κι όμως φίλε μου,οι περισότεροι που αγοράζουν καινούργιες μηχανές και ακριβές,συνηθως,περπατούν σε τεντωμένο σχοινί.αυτό δείχνουν και οι λίστες με τα κατασχεμένα οχήματα και απλήρωτες δόσεις. μακάρι να μπορούσαμε όλοι να αγοράσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε. πάντως, η λύση της ανταλακτικιάς μοτοσυκλέτας,είναι πολύ συμφέρουσα κίνηση,ίδιως αν πιάνουν τα χέρια σου. εξάλου,αλλιώς είναι να φτιάχνεις μόνος σου την καλή σου,με την φραπεδιά στην γωνία και μουσικουλα,με καθαρά χεράκια,φροντίδα και προδέρμ και αλλιώς να την πιάνουν τα μπιχλιάρικα και γεμάτο βιασύνη χέρια του μάστορα,μέσα σε ένα σωρό σιδερικά..και να σε κοιτάει και μέ μισό ματι επειδη παρακολουθεις,ή θέλεις να βοηθήσεις.΄ και κάτι τελευταίο το θέμα το έκανα για να υπενθυμήσω,ότι υπάρχουν και λύσεις για λίγα βαλάντια. θυμάμαι,πιτσιρικάς,που οι απολαβές μου σαν δημόσιος υπάλληλος ήταν λίγες και τα γούστα πολλά και ο έρωτας για τα δίχρονα μεγάλος , τον φόβο που είχα γενικά για το μοτέρ! μπιέλες,κόμβια,ελατήρια.... ακόμη και τώρα,θυμάμαι πολύ καλά,πως ένιωθα,τα φλάς που έτρωγα και την πίκρα,κάθε φορά που άκουγα πάνω στις τσίτες,φτούυυυυυ γγκροουυυάαααααρρρρτσικιτσικιγλουπχτονιγκπρσσσσσςςςς....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάπως έτσι σκεφτόμουν όταν έγραψα την άποψη μου στο θέμα ασφάλεια μοτοσικλέτας.. Όσοι πρόλαβαν να το διαβάσουν.. όταν το κεφάλαιο ξεκινά απο 15000€ και πάνω όχι πως τα 11, 12, 13, 14000€ είναι λίγα χρήματα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου και όλα τα υπόλοιπα έξοδα.. |
|
|||
|
|||
ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ....ΕΥΤΥΧΩΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΑ.ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΖΩΗ!!!Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΙΨΑΩ!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ μαζί σου, όμως σκέψου όταν τα όνειρα σταματούν και ξεκινούν οι Εφιάλτες..
|
|
|||
|
|||
Αυτο τα λεει ολα !!!!!!!!!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|