|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
www.AΠΑΤΕΣ.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ Ε-ΜΑΙΛ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΟΝ-LINE , ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΙΛ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ....ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!! Dear National Bank Of Greece customer, Because small length users equals almost no security due to the new encryption keys, National Bank Of Greece will change its log on procedure. From now on you will login using your Master Card. First time login you will be required your ATM Pin for verification purpose, a new password will be mailed to your billing address shortly after your first login ( 3-4 working days ). NOTE: -First time login will be mandatory for all bank clients. -After your first login and until your Master Card password arrive you will login to internet banking using your old Client Number and Password In order to confirm your account information, follow the link below: http://www.nbg-gr.com/portal/wps/LoginPageMap.php © National Bank of Greece S.A., Customer Services Department Akadimias 68, 106 78 Athens Greece |
|
||||
|
||||
Απάντηση: www.AΠΑΤΕΣ.gr
Πολύ σωστά .....
|
|||
|
|||
μην βάζετε στοιχεία δικά σας τόσους εχθρούς έχετε |
|
|||
|
|||
α Βρε Κυριακο!!!!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και όπως προειδοποιούν και οι τράπεζες, ποτέ δεν θα μας ζητήσουν προσωπικά στοιχεία, τα οποία ήδη έχουν!!!
|
|
|||
|
|||
Ε, δε νομίζω πως υπάρχουν τόσο αγαθοί γύρω μας που θα βάζαν τα πρωσοπικά τους στοιχεία σε ένα τέτοιο κουραδο-mail.
Συνολικά όμως η αλήθεια είναι πως σε καθημερινή βάση εγώ λαμβάνω ίσα με 2 - 3 τέτοια mailς και επίσης γύρω στα πέντε (όλα από την Αφρική μέσω Αγγλίας) για κληρονομιές, λοταρίες που κέρδισα, χρήματα πεθαμένων που ο Τραπεζίτης και καλά θέλει να βγάλει στο εξωτερικό κλπ κλπ. Επίσης λαμβάνω γύρω στα 1 - 2 από Ρωσσία όπου η πτωχή πλην όμως τίμια Σβετλάνα από το Νοβοκσιμπίρκ μου ζητάει να της στείλω μια σόμπα και όχι χρήματα για να μη νομίσω ότι πάει να μου τα φάει. Πρέπει να γίνεται τρελλό παραεμπόριο από σόμπες εκεί πάνω. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|