|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
VIDEO με κλασικά οχήματα !!!
Aπολαύστε τα παρακάτω βίντεο που έχω ανεβάσει στο youtube.
- Ρασιδακης Μιχάλης Περιοδικό ********** ---------------------------------------------- ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ESSEN ΤΗς ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (2010) ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (υπό κατασκευή) 1ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΛΕΣΧΗΣ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (παρουσιάστηκε φέτο στην εκθεση Retromobile στο Παρίσι) ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (regularity 2011) Last edited by adventure; 09-07-2011 at 23:55. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: VIDEO με κλασικά οχήματα !!!
Σε ευχαριστούμε . Last edited by adventure; 10-07-2011 at 00:25. |
|
|||
|
|||
Αστερια!!
|
|
|||
|
|||
Πανέμορφα
|
|
|||
|
|||
Πάλι καλά που δεν έλεγε... για τη συνέχεια των video... ρίψατε 1 € στη σχισμή...
|
|
|||
|
|||
Ποια σχισμη όμως?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ασε τα 60 η 70 της εγγραφης στην λεσχη ακομα τα κλαιω...οπως κλαιω και το χαμενο χρονο μου να αφισσοκολω αργα το βραδυ για εναν αγωνα που θα γινοταν το 2007 εδω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για αποφυγή παρεξήγησης το περιοδικό δεν εχει σχέση με καμμιά λέσχη στην Κρήτη ή στην Ελλάδα και ξεκίνησε να εκδίσετε το 2009 και οσο αφορά το 2007 που αναφέρεστε απλά δεν υπήρχε ... Οταν μιλάμε σε Forums πρεπει να λέμε επωνύμως αλήθειες και όχι αόριστες κουβέντες. Το τηλέφωνο μου είναι 6970 446565 αν έχεις το οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο από εμένα προσωπικά κάλεσε με να μου το πεις. Ετσι κάνουμε εδώ στην Κρήτη !!! Ρασιδάκης Μιχάλης Εκδότης |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γαλαξείδι - Ιτέα - Γραβιά κλπ με video | D_Artagian | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 14 | 08-01-2011 10:10 |
Τελικά συμβαίνουν παντού .....(Video με ατύχημα) | frits | Διάφορα | 10 | 29-01-2010 12:59 |
Free Video με High Lights από Μαλαισία .. | frits | Αγώνες | 4 | 31-10-2009 12:59 |
Πίνακας ζωγραφικής με PaintBall (Video) | skippybi | Κόσμος | 3 | 06-10-2009 01:52 |