|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ανάλυση τεμαχίων για την R1200GS!
Ποσοι απο εμας ξερουμε τα επιμερους εξαρτηματα της αγαπημενης μας μοτοσυκλετας? Και δεν εννοω απλα τα βασικα μερη μιας μοτοσυκλετας (εξατμιση, ροδες, τιμονι), αλλα ΟΛΑ τα εξαρτηματα, απο ολοκληρο τον κινητηρα μεχρι και την μικροτερη βιδα.
Η παρακατω αναλυση ειναι ενα εργαλειο για ολους μας! Μου εχει φανει τρομερα χρησιμη οποτε εχω ανατρεξει σε αυτη! Ελπιζω το ιδιο να κανει και σε εσας!!! http://gr.diplodocs.com/annexe_PARTS...R1200GS-_E.htm (Υ.Γ. : ετυχε να παω στο εξουσιοδοτημενο της BMW ωστε να παραγγειλω κατι που ηθελα και το ματι μου "επεσε" τυχαια στο pc του υπαλληλου που εκανε την παραγγελια. Χρησιμοποιουσε ακριβως την ιδια αναλυση για να βρει το εξαρτημα που ηθελα να παραγγειλω!) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανάλυση τεμαχίων για την R1200GS!
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλό και χρήσιμο!Ευχαριστούμε φίλε!
|
|
||||
|
||||
Πολύ καλό κ χρήσιμο !!!!!!!!
Κατέβασα ήδη το αρχείο ..... .
|
|||
|
|||
+1000!!!
|
|
|||
|
|||
Πάρα πολύ καλό !!! Merci Πολύ !!!
|
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Tricks για R1200GS/ 1ο. | Arkas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 23-04-2012 19:08 |
Service manual για την σειρά R | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 03-09-2009 03:02 |
R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 11:34 |
Νέα σελίδα για την ΟΒΕΛΠΑ | KostasGS | Απαραίτητα έγγραφα | 2 | 07-01-2009 16:25 |