|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Μουδιαζμα καρπου
Φιλοι μου καλημερα σε ολους
κανω μια ερωτηση και εαν καποιος ξερει μου απαντα περιπου καθε 10λεπτα αλλαζω πιασημο στο grip του γκαζιου γιατι μουδιαζει ο καρπος λετε να ειναι απο κραδασμους στο τιμονι η το πολυ το τακα τακα (οχι πονηραδες για το ποντικι στο pc ενοω) ρε παιδια για βοηθατε Chris |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μουδιαζμα καρπου
μηπως πας συνεχεια τσιτωμενος και ο καρπος ειναι σε υπερεκταση??
δοκιμασε να κανεις διατασεις στον καρπο 3-4 φορες την ημερα και αλλες τοσες να βαζεις παγο η κρεμα παγου(πιο καλα)που βρισκεις στα φαρμακεια! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...τον τσίμπησες τον πελάτη .... "κοράκι" ......
|
||||
|
||||
Φίλε Χρήστο,
μου συμβαίνει και μένα κατά καιρούς .... Πιστεύω ότι, δεν φταίνε οι κραδασμοί (μπορεί να συμβάλουν) αλλά όπως σωστά επισημαίνεις, η πολύωρη χρήση του ποντικιού ..... Ρίξε μιά ματιά στον καρπιαίο σωλήνα ..... .
|
|||
|
|||
Με αυτους τους χαρακτηρισμους μπαινεται σε ΧΩΡΑΦΙΑ αλλων.....
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
..........
.
|
|||
|
|||
επειδη το αντιμετωπίζω χρονια αυτο το πρόβλημα ουτε επικαρπια ουτε ο παγος με βοηθησε...πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα κυκλοφοριακου κ κουρασης...μετα απο καπιες θεραπείες με ρεφλεξολογια ηρθα στα ισια μου κ συνήλθε ο καρπος...μετα απο καμποσο καιρο ομως επανήλθε....εχουμε ξεχασει ολοι μας την σωστη ορθη θεση του σωματος μας...απο την πιο απλη πως πρεπει να καθομαστε σε μια καρεκλα εως την πιο δυσκολη.να σηκωσουμε βαρος απο χαμηλο σημείο!!!
|
|
|||
|
|||
μην ανησυχεις!εγω ειμαι ενα βημα πισω στη διδικασια της...ανακυκλωσης!
|
|
|||
|
|||
Γιατρος;;;;;;
|
|
|||
|
|||
Εχω κι εγώ μούδιασμα αλλά στην δεξιά παλάμη και συγκεκριμένα όταν φοράω γάντια.
|
|
|