|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Βόρεια Ρουμανία
Αναζητώ πληροφορίες για ενδιαφέρουσες μοτο-διαδρομές στη βόρεια Ρουμανία. Δε θα με ενδιέφερε ο Transalpina & Transfagarasan, αλλά διαδρομές μόνο από το ύψος του Sibiu και πάνω (βόρεια).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων Last edited by Strats; 27-10-2013 at 20:19. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βόρεια Ρουμανία
Από τις πολύ όμορφες διαδρομές που φεύγουν από τα συνηθησμένα
Transalpina & Transfagarasan Ένα δείγμα από τα μέρη... Η λίμνη lacu Rossu ή αλλιώς Κόκκινη λίμνη.... Το φαράγγι του Bicaz που πραγματικά αξίζει... Και το camping-motel που σε πάει αλλού...Μόνο για διανυχτέρευση...δεν έχει να κάνεις τίποτα αν σε ενδιαφέρει εκτός του να μείνεις και να μιλάς με την παρέα για ώρες... Καλό σχεδιασμό... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είχα κάνει και εγώ την ίδια ακριβώς διαδρομη το 2010 σε ένα express στη βόρεια Ρουμανια ....μην την αφήσεις έξω θα σε αποζημιώσει!!! |
|
|||
|
|||
Επειδή βλέπω σε ψήνει η διαδρομή....πάρε μερικές να δείς την απο εκεί ομορφιά της χώρας....
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Μην ξεχνάς ότι οι νύχτες στα Καρπάθια είναι εθιστηκές.... Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
Στέφανε, σ ευχαριστώ για τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. μήπως μπορείς σε παρακαλώ να μου εντοπίσεις στο χάρτη (googe map) από που μέχρι που είναι το φαράγγι του Bicaz?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ησυχία δεν εχεις....
|
|
|||
|
|||
Άσε γιατί τα πήγαμε όλα τα βαλκάνια και δε βρίσκω πια διαδρομή που να μην έχω περάσει
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι από εδώ ξεκινα!!!Είναι πολύ όμορφη διαδρομή.
|
|
|||
|
|||
Να πω.... Να πω. ........?....... |
Tags |
ρουμανια, roumania |
|
|