|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Το Σάββατο 9/4/11 με τον Ευτύχη !!!
Το ερχόμενο Σάββατο, ο φίλος μας Ευτύχης με τη Γιάννα, από το Ηράκλειο, θα βρίσκονται Αθήνα! Γι' αυτό, μια επίσκεψη στον "Μπακαλόγατο", στον Άλιμο, κατά τις 9:30 μμ, επιβάλλεται!!! Είναι ευκαιρία, να ξαναδούμε τα φιλαράκια μας από το Ηράκλειο και να ανταποδώσουμε λίγη από τη φιλοξενία που τόσο απλόχερα μας προσέφεραν στην κοπή της πίττας μας! Σας περιμένουμε όλους και όλες! Κινούμενοι στην Ποσειδώνος, από Φάληρο προς Γλυφάδα, μετά την Λεωφ. Ελευθερίας (Λ. Αμφιθέας) - 100 μέτρα- στο πρώτο φανάρι δεξιά, στην 2η είσοδο της Μαρίνας Αλίμου. Κάνουμε τον κύκλο κ μπαίνουμε στο πάρκινγκ, όπου παρκάρουμε. Στα 50 μέτρα με τα πόδια ... σας περιμένουμε ... . |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το Σάββατο 9/4/11 με τον Ευτύχη !!!
Απόσπασμα:
Last edited by Hekima; 06-04-2011 at 16:15. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Φυσικά και μέσα !!!! Θα έρθει ο φίλος και δεν θα είμαστε εκεί !!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Ζηλευω μωρε λες......
|
|
|||
|
|||
Αυτα ειναι καλα να περασεται παιδια.....
|
|
|||
|
|||
Αααχχχ θέλω και εγώ...
Θα γίνει μεγάλη γλέντι και θα λέιπω γαμ@τό...!!!! ***** Φίλοι μου, ολόκαρδα, καλά να περάσετε.... Ευτύχη επάνω τους... |
|
|||
|
|||
Που είναι αυτός ο μπακαλόγατος ;
Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|||
|
|||
στην πλαζ του αλιμου......μετα την ΟΣΤΡΙΑ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το πετυχημενο πειραμα του ΔΝΤ Για τους μεγιστανες Το λαο ποιος τον γ...ι | γιαγια αρκουδα | Κόσμος | 32 | 04-03-2011 22:32 |
Το GS Forum κάνει Αποκριάτικο Πάρτυ, το Σάββατο 26-2-11 !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 150 | 03-03-2011 18:24 |
CSS βιντεο με τον αντι τον εκπεδευτη μου που βρικα | γιαγια αρκουδα | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 23-08-2010 11:50 |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
Σάββατο βράδυ - Κρασάκι με τον ...Argi | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 25-05-2010 14:24 |