|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Διακοπτης bmw
διακοπτης με βαση ,δεν ξερω απο πιο μοντελο ειναι ,τον ειχα παρει για δουλεια που τελικα ποτε δεν εγινε ,οπως βλεπετε ειναι alarm ,αλλα εχει θεση και για να βαλετε αλλο ενα οτι θελει ο καθενας εχει κωδικο 61311459305 και η βαση 46637652163,αν δεν κανω λαθος μπαινει σε 650 dakar και σε κ75,ισως και σε αλλα μοντελα
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διακοπτης bmw
κάνει για τα προβολάκια ;;;
|
|
|||
|
|||
μου χρειαζετε
|
|
|||
|
|||
Χάρη πάρτον άμα σε βολεύει, εγώ θέλω απλά έναν αδιάβροχο διακόπτη για να συνδέσω τα προβολάκια. κάτι θα βρω πιστεύω
|
|
|||
|
|||
Εγω φιλαρακι εβαλα διακοπτη που χρησιμοποιουν για διαφορες χρησεις στα σκαφη.Ταιριαζει ακριβως στη θεση του διακοπτη των alarm (με λιγο φαγωμα).Ο διακοπτης ειναι ιδιος και αλλαζεις το καπακι αναλογα τη χρηση.Εγω εβαλα ενα με μια κορνα επανω γιατι δεν ειχε αλλο εκεινη τη μερα.Ειναι και φωτιζωμενος αλλα δεν ενοχλει καθολου γιατι ειναι αρκετα χαμηλα απο το οπτικο σου πεδιο.Φωτο αυριο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οχι, παρτον εσυ, προηγεισαι, κανει για προβολεις. |
|
|||
|
|||
Eίναι απ το μονοκύλινδρο F και είναι σχετικά μεγαλούτσικος για να ταιριάξει κάπου επάνω στο τιμόνι.
|
|
|||
|
|||
Παιδια οπως ειπε και ο φιλος nivman δεν μπορει να σταθει μονος του σαν διακοπτης.Καλυτερα να τον παρει καποιος με F να κατσει ακριβως στο τιμονι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστώ φίλε γιατί στα μαγαζιά με ηλεκτρολογικά ΔΕΝ έχουν αδιάβροχο διακόπτη... Πάρτον άμα σε εξυπηρετεί εγώ δεν έχω τιμόνι με βέργα και αν τον πάρω θα τον βάλω κάπου που δεν θα φαίνεται |
|
|||
|
|||
|
|
|