|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ράλι στο χρηματηστήριο
Ανοδικές τάσεις με κέρδη 10% καταγράφει ο γενικός δείκτης τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η τιμή της μετοχής της Εθνικής Τράπεζας σημειώνει άνοδο κατά 20%. Στις 12:40 το μεσημέρι, ο γενικός δείκτης κατέγραφε κέρδη 9,9% φτάνοντας στις 967 μονάδες, με το τζίρο των συναλλαγών να ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ.
Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Alpha Bank και της EFG Eurobank ανακοίνωσε νωρίτερα το Χ.Α. Όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο τραπεζική πηγή, η σχέση ανταλλαγής είναι επτά μετοχές της EFG για πέντε μετοχές της Alpha. Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε κέρδη 19,43%. Στις μετοχές με τον υψηλότερο τζίρο, ξεχώριζαν οι Εθνική (+29,14% στα 3,59 ευρώ), Marfin Popular (+27,59% στα 0,37 ευρώ), Τράπεζα Πειραιώς (+28,57% στα 0,72 ευρώ), Τράπεζα Κύπρου (+21,55% στα 1,41 ευρώ), ΟΠΑΠ (+6,94% στα 9,09 ευρώ), ΔΕΗ (+10,95% στα 6,08 ευρώ), ΤΤ (+29,52% στα 1,36 ευρώ), Μυτιληναίος (+13,48% στα 4,04 ευρώ) και Αγροτική (27,27% στα 0,70 ευρώ). Από τις μετοχές που διακινούνταν, 113 ήταν σε θετικό έδαφος, 6 σε αρνητικό, ενώ 13 ήταν αμετάβλητες. Ράλι ανόδου 10% στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Οικονομία Γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι κάποιοι πάλι μαζέψαν όλα τα χαρτιά; Τι το θέλουμε το χρηματηστήριο; Για να πλουτίζουν μονίμως κι εις βάρος των κορόιδων όσοι έχουν εσωτερική πληροφόρηση;! Αϊ στο διάολο πιά! Κούρεμα και πίσσα και πούπουλα! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ράλι στο χρηματηστήριο
Όντως πόσα χρήματα θα έβγαλαν κάποιοι από αυτή τη "μπίζνα" με το χρηματηστηριακό τζόγο και από ποιους θα λείψουν αυτά τα λεφτά στη τελική ..
|
|
|||
|
|||
Άκουσα οτι βγήκε ο ΙΔΙΟΣ ο υπουργός και υποσχέθηκε οτι το χρηματηστήριο θα πιάσει τις 10.000 μονάδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
........ ............... .............. .................. Τιιιιιιιιιιιι ????????????????????????? Ο μίστερ χαμόγελο ήταν πριν 12 χρόνια υπουργός οικονομικών ?????? Και εγώ που το πίστεψα οτι θα γίνω πλούσιος σε 10 μέρες ??????????????????? Όχι ρε π@ύστ@ μου. Πάλι με πιάσανε μ@λ@κ@ ??????????? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλό το δόλωμα....να δούμε πόσοι θα τσιμπήσουν .
|
|
|||
|
|||
Τώρα πιά θα έχει να πει και κάτι το πιντί στη ΔΕΘ...
Θα ακούσουμε για πανίσχυρες ελληνικές τράπεζες, ευκαιρίες ανάπτυξης, φως στο τούνελ, το τρένο που περιμένει να μας ανεβάσει κι άλλα ωραία. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα τα ξαναπώ : 1.όταν και ο τελευταίος επενδυτής απογοητευτεί, τότε θα αρχίσει η άνοδος... 2.αν πιάσει πάτο η αγορά τότε και μόνο τότε θα ξεκινήσει για πάνω.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Οι μέτοχοι της Eurobank θα λάβουν 5 νέες μετοχές της Alpha για κάθε 7 κοινές μετοχές της τράπεζας που κατέχουν.
Ο νέος Ομιλος θα απουελείται από 57,5% από μετόχους της Alphabank και 42,5% από μετόχους της Eurobank. Η σχέση ανταλλαγής είναι 0,714 μετοχές Alphabank για κάθε μία μετοχή Eurobank. Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην απόφαση των τραπεζών Alpha Bank και Eurobank να προχωρήσουν τις διαδικασίες συγχώνευσής τους, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η απόφαση των δύο τραπεζών να προχωρήσουν στη συγχώνευσή τους είναι μία θετική εξέλιξη που δείχνει το δυναμισμό και τις προοπτικές του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Η πρωτοβουλία αυτή δείχνει ότι η σημερινή κρίση μπορεί να λειτουργεί ως ευκαιρία για διαρθρωτικού χαρακτήρα κινήσεις που δίνουν ώθηση, τόσο στη χρηματοοικονομική σφαίρα όσο και στη σφαίρα της πραγματικής οικονομίας, καθώς όλα κρίνονται τελικά στο επίπεδο αυτό. Είναι επίσης σημαντικό το γεγονός ότι μετέχει στο νέο σχήμα το Κατάρ, που επενδύει στην Ελλάδα και στέλνει διεθνώς ένα μήνυμα εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Έχω τονίσει πολλές φορές ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι απολύτως ασφαλές και πάνω στο υπόβαθρο αυτό μπορούν και πρέπει να γίνουν όλες οι αλλαγές που διαμορφώνουν το νέο τραπεζικό τοπίο, προς όφελος της εθνικής οικονομίας, των καταθετών, των επιχειρήσεων, των εργαζομένων». ΤΟ ΒΗΜΑ - Ολη η τελική συμφωνία του deal Alpha-Eurobank - oικονομία Αυτή η πρωτοτυπία στις δηλώσεις.....ιδίως όταν απευθύνονται σε ιθαγενείς! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κάπου στο μέσον βρίσκεται η αλήθεια...μπορεί να μην κερδίζεις σε μια μέρα το +30% της ανόδου της Εθνικής τράπεζας αλλά δεν θα σε χάλαγε να κέρδιζες πχ το 15% αν αγόραζες το πρωί..... η μοναδική μου ένσταση στα γραφόμενα του Γιώργου είναι ο όρος "παίζω". Αυτή η ενασχόληση είναι για λίγους και τολμηρούς....όλοι οι υπόλοιποι είναι θύματα στο βωμό του κέρδους των ολίγων που ναι, έχουν και εσωτερική πληροφόρηση και θα κερδίσουν σήμερα 25% ενώ εσύ μόνο (!)15%....εάν πουλήσετε βεβαίως βεβαίως.....γιατί στο excel έχω γίνει πολλές φορές πλούσιος αλλά δεν πουλούσα πάντα όταν έπρεπε..... σε χάλαγε σε μια μέρα να επένδυες πχ 10.000 και να έπαιρνες το μεσημέρι 11.500 ??? και άσε άλλους με εσωτερική πληροφόρηση να βγάλουν κάτι παραπάνω.... |
|
|