|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
παραχώρηση μοτοσικλέτας σε φιλο
Καλησπέρα,
αν δώσω για χρήση σε ένα φίλο τη μοτό μου για ένα διάστημα, μπορώ να διασφαλιστώ κάπως (πχ υπεύθυνη δήλωση) για το ότι είναι υπεύθυνος αυτός για οτιδήποτε αφορά τη μοτό (πχ παραβάσεις κοκ)? |
|
|||
|
|||
Ου μπλέξεις καλύτερα ...
Ή, ο Θεός βοηθός ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: παραχώρηση μοτοσικλέτας σε φιλο
Δεν χρειαζεται κάποια δήλωση αρκεί να είναι φίλος δηλαδη να αναλάβει τις όποιες ευθύνες..
Γιατί αν προκαλέσει ατύχημα και φταίει, θα σου πληρώσει τις ζημιές? Τις ζημιές του άλλου τις πληρώνει η ασφαλιστική, αλλά τις δικές σας??? Για αυτό σου λέω αν είναι φίλος-φίλος δώστη, αλλιώς κλάψε... |
|
|||
|
|||
Οσο και φιλος σου να ειναι,οσο αναγκη και αν την εχει να μην του την δανεισεις.....
Ειναι κριμα να ερθεις σε μια προσωπικη συγκρουση αν γινει κατι το ασχημο στην μηχανη σου ή και στον φιλο σου.... |
|
|||
|
|||
Για να σ' απασχολούν τέτοια ερωτήματα μάλλον δεν είναι και πολύ φίλος....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα διαφωνήσω με όλους όσους έχουν γράψει μέχρι τώρα,
φίλους έχω πολλούς, σίγουρα δεν θα εμπιστευόμουν σε όλους την μηχανή για διαφόρους λόγους στον καθένα, υπάρχουν όμως και μερικοί που δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω. Δεν είμαστε παιδάκια πλέον ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
με βρισκεις Α Π Ο Λ Υ Τ Α συμφωνο............
|
|
|||
|
|||
Συμφωνω με τα παραπανω και προσθετω οτι για τις παραβασεις ΚΟΚ αν σταματησει στο μπλοκο θα γραψουν αυτον ασχετα οτι η μηχανη ανηκει σε αλλων αλλα αν δεν σταματησει και παρουν την πινακιδα?? εσυ θα την πληρωσεις, επισης σε φωτογραφικο ρανταρ παλι εσυ θα την πληρωσεις οπως και σε παρανομη σταθμευση...εσυ αποφασιζεις
|
|
|