|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
I NEVER wear a HELMET !
|
|
|||
|
|||
Όντως δικαιολογία δεν υπάρχει να μην φοράς κράνος
Send from me vre! |
|
|||
|
|||
Έτσι ...
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
||||
|
||||
Απάντηση: I NEVER wear a HELMET !
Πολύ καλό το θέμα σου Alex ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ !!!
Υπενθύμιζέ μας την αξία του κράνους μια φορά τον μήνα ει δυνατόν ... Έστω και ΕΝΑΣ από μας να την γλυτώσει, είναι τεράστια επιτυχία ... .
|
||||
|
||||
Γίνεται αξιοσημείωτο !!!
|
|||
|
|||
Κράνος αλλιώς......
|
|
|||
|
|||
Εχω κανα δυο τυπους στα βρηλησια με μηχανες μεγαλου κυβισμου που το φορουν μονο στην βροχη..... να μην πω τι οδηγουν δεν υπαρχει λογος.
Μου θυμιζει τι ειχε παθει αδελφος φιλου απο το φορουμ ο οποιος ειχε παθει ζημια στο προσωπο επειδη δεν φοραγε κρανος....τι να πω μερικοι νομιζουν οτι ειναι απο ατσαλι και βασικα οτι δεν θα τυχη σε αυτους... |
|
|||
|
|||
Πεστα......Αλεξ
|
|
|||
|
|||
Έτσι!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι αστυνομικοι δεν γραφουν οσους δεν φορουν κρανος...
θα κανουν πολλα καλα γραφοντας, αυτος που θα πληρωσει δυσκολα θα βγει παλι χωρις κρανος και αν πληρωσει δευτερη φορα τοτε θα κοιμαται με κρανος..., μολις αρχιζουν να γραφουν αυτο μαθαινεται και κυκλοφορουν κατα 70% με κρανος, φαινεται οτι λογω των κλησεων που κοβουν οτι κανουν τη δουλεια τους σωστα, θα μαζευονται ετσι και αρκετα εσοδα... επισης δεν ξερω αν το εχετε προσεξει, αλλα μονο εγω σταματαω σε κοκκινο φαναρι... καλα δεν μιλαμε για αντιθετη κυκλοφορια σε μονοδρομους η κοντρες σε πεζοδρομους με κομενες εξατμισεις... αν εχετε την καλοσυνη πειτε μας , εσεις οι φιλοι μας αστυνομικοι του φορουμ, γιατι δεν γραφετε ? |
|
|