|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ποδηλαταδα στη Βορεια Ευβοια
την Κυριακη στις 9.00 πμ εχει δοθει rendez vous στη Χαλκιδα και βολτιτσα βουνισια (mountain bike) 30 χιλιομετρων . οποιος θελει και μπορει ακολουθει
το τηλ μου ειναι στο προφιλ μου μεχρι στιγμης εχουν μαζευτει 20 ποδηλατα , απο συλλογο και φιλους ... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ποδηλαταδα στη Βορεια Ευβοια
Καλή (ποδηλατο)βόλτα Πάνο!
|
|
|||
|
|||
αυτη την κυριακη βρηκες πανουλη;;;
την επομενη.....μεσα(και θα μαζευτουμαι αρκετοι απο αθηνα) |
|
|||
|
|||
Θα έρθει κουμπάρος μου από Αθήνα, έχει εξοχικό στην Ερέτρια και γνώρισε πρόσφατα τον πρόεδρο του συλλόγου που γράφεις, με έφαγε να έρθουμε μαζί αλλά προηγείτε η εντουράδα.
Ευχαριστούμε Πάνο για την πρόσκληση, την άλλη φορά θα τα καταφέρουμε... |
|
|||
|
|||
που θα πας ρε φιλε εσυ με το velamos?
|
|
|||
|
|||
Είπα και εγώ δεν θα "σπαμάρει¨σήμερα ο Κώστας ; αλλά σε περίμενα αλλού.
|
|
|||
|
|||
Κώστα έχω ένα Mifa με πέρνει;
|
|
|||
|
|||
Δεν ειχα λαστιχα για την εντουραδα!
η παρεα θα ειναι τρομερη και ελπιζω να βγαλω την διαδρομη.30 χλμ χωματακι... Οσο για εσας τους σπαμηδες...δεν σας απαντω ,το παιζω ανωτερος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
30 χλμ........ειναι ζεσταμα
πρωτη φορα θα πατε βολτα;;;;;;;; |
|
|||
|
|||
Κωστα ... Οταν βρεθουμε ετοιμασου νς αντικρυσεις τους καλογυμνασμενους τετρακαφαλους μου
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Επισκεψη στη Βασιλευουσα!!! | georgekostas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 44 | 02-02-2010 23:14 |
Κ.Ευβοια | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 0 | 10-11-2009 15:44 |
Κολόκαααααααααας.... στη σέντρα!!!! | yannis | Χιούμορ | 24 | 28-09-2009 01:26 |
12ώρες στη Γκιώνα | Ionlab | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 17-06-2009 00:46 |
Κυριακή 7-6-2009 Β.Ευβοια | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 12-06-2009 17:36 |