|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Πού ήσουν - ΕΣΥ - Αγανακτισμένε;
του Τάκη Μίχα 03/06/2011
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πού ήσουν - ΕΣΥ - Αγανακτισμένε;
Θα ήθελα απλώς να ξέρω τι θέλει να πετύχει ο Τάκης Μίχας.
Να απαξιώσει αυτό που γίνεται τώρα; Να υπονοήσει ότι όποιους τους αφορούν κάποια από αυτά συνεπάγεται ότι χάνουν το δικαίωμα της πολιτικής αντίδρασης; Τον ενοχλεί που μέσα στο πλήθος είναι μερικοί και από τους πιο "βολεμένους" της πρότερης κατάστασης και οι άλλοι αντί να τους αποτινάζουν ενώνουν τη φωνή τους; Γιατί πρέπει να αγγίξει εμένα (και κάθε εμένα) που ΔΕΝ με αγγίζει σχεδόν τίποτα (για να μη πω τίποτα) από τα παραπάνω; (και μάλιστα τουλάχιστον 2 γενιές πίσω;...) Τέσπα. Είναι λογικό να υπάρχουν και τέτοια. Εδώ μέσα στο ίδιο το φόρουμ έχουμε δει αντίστοιχες (πολύ πιο ερασιτεχνικές βέβαια) προσπάθειες. |
|
|||
|
|||
Και πολύ άργησαν .....προσπάθεια απαξίωσης και μάλιστα απο κάποιον
που όλα αυτά τα χρόνια που αναφέρει δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να μην συμβούν αυτά που καταγγέλει....θα ακολουθήσουν και άλλοι. |
|
|||
|
|||
ολα αυτα ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΛΚΗΣ!
δε φταινε τα λαμογια -πολιτικοι οι οποιοι εχουν πληρη γνωση των πραγματων και φταιει ο απλος κοσμος? ρε να τα ισοπεδωσουν ολα προσπαθουν μερικοι μερικοι? |
|
|||
|
|||
Συμφέροντα .........που τρέμουν στην ιδέα αλλαγής πολιτικού σκηνικού
Θα δούμε πολλά κοματοσκυλα να ουρλιαζουν,όσο οι πλατείες θα γεμίζουν... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τακη Μιχα? Και εγω νομιζα οτι το ειχε γραψει ο George P |
|
|||
|
|||
Τάκη Μίχα είσαι μεγάλος Μ@λ@κ@ς μακάρι να σε είχα απέναντι...
|
|
|||
|
|||
Αυτοι που φωναζαν οτι ''οι Ελληνες κοιμουνται'' τωρα πανε οι ιδιοι για υπνο!!!
αποτελεσμα......0 (ολογραφως ΜΗΔΕΝ) Ερασιτεχνες........... in.gr - Διαλύουν την κατασκήνωση στην Πουέρτα δελ Σολ οι Ισπανοί «Αγανακτισμένοι» - Ειδήσεις - Κόσμος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά... ούτε εμένα υποτίθεται ότι αγγίζουν, όμως από ότι φαίνεται δεν είμαστε η πλειοψηφία αυτού του τόπου, οπότε και θα ήταν διαφορετικά τα πράματα!!!!! Δεν απάντησες όμως στην ερώτησή του "που ήσουν" και φυσικά δεν εννοώ προσωπικά εσένα. Εμένα πάλι δεν με ενοχλεί που το κάθε ψώνιο διαδηλώνει για διάφορα ή στήνει "άμεσες δημοκρατίες" ή κραδαίνει σταυρούς και εξαπτέρυγα ή κάνει λαϊκά δικαστήρια ή θέλει να φουντάρει, γιατί αποκλείστηκε η ομάδα του στο ποδόσφαιρο... Στο φινάλε τι να γελάς με τον Λαζόπουλο, τον Λιακόπουλο και τον Φικιώρη, τι με αυτούς (ακόμα θυμάμαι τον Κοινούση!!!) Όμως η βλακεία, έχει κάποιο όριο, μετά γίνεται επικίνδυνη. Κάτι χρεωκοπίες, κάτι επιστροφές στη δραχμή, κάτι να τους δείρουμε (σιγά ρε βουτυροχλεχλέδες μην σκίσετε το καλσόν) και άλλα τέτοια, μπορείτε να τα λέτε στ' αυτί της κυράς σας, μπας και σας κάτσει... αλλά πιο πέρα "για τον γάϊδαρο καβάλα". Φιλικά πάντα βέβαια, αλλά να, όσο να 'ναι και μεις εδώ ζούμε και προσπαθούμε πολλάααααα χρόνια και μας πέφτει και μας λόγος. Last edited by yannis; 08-06-2011 at 16:12. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ήμουνα σπίτι μου και, πιο μικρός δεν τα κατανοούσα, μετά τα έβλεπα να γίνονται αποσπασματικά και αγανακτούσα. Δεν με είδες να διαμαρτύρομαι, διότι δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι ######. Τώρα με βλέπεις έξω να αγανακτώ και να διαμαρτύρομαι γιατί σας πήρα χαμπάρι, την παρέα των πολιτικών – δημοσιογράφων – δικαστικών κλπ ρεμαλιών και θα σας γ..μήσω το ταμ τιρι ρίμ. Ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον. Τάκη μου κατάλαβες? Ποιος είναι ο Τάκης Μίχας? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ...ΒΑΛΕΙΣ? | skippybi | Αστεία Video | 16 | 18-12-2010 00:49 |
ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ MAIL ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ... ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ??? ΕΛΛΗΝΑ | TARKAS | Ελλάδα | 10 | 15-12-2010 12:09 |
Ολοήμερη λειτουργία 25 νοσοκομείων του ΕΣΥ | Hekima | Υγεία | 3 | 01-12-2010 18:22 |
ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΣ...?? | tsompanis | Ανέκδοτα | 10 | 07-02-2010 01:01 |
Αγάπη μου, Μωρό μου.....ήσουν υπέροχη χτες βράδυ | zastava | Χιούμορ | 12 | 19-10-2009 19:28 |