|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Πίσω Βαλίτσα για R1200GS άλλη από μαμά...
Αν και το θέμα πρέπει να έχει συζητηθεί σε διάφορα μέρη του forum θα ήθελα μια γνώμη από κάποιους που το έχουν κάνει. Η ερώτηση είναι απλή.
Έχω την τριπλέτα της μαμάς (R1200 GS του 05). Όλα καλά μεν αλλά η πίσω βαλίτσα δεν... είναι μικρή και δεν παίρνει σχεδόν τίποτε μέσα... Είδα κάποιους (όπως τον αγαπητό gemara) να έχουν πίσω βαλίτσα άλλης μάρκας (νομίζω GIVI) σκέφτομαι να βάλω την 52lt της Givi. Θα έχω πρόβλημα λόγω μεγαλύτερης και διαφορετικής επιφάνειας; Κάποιους κραδασμούς; Να ανησυχώ ή απλά να το κάνω και να χαρώ τον (πολύ) μεγαλύτερο χώρο; Παρακαλώ τις απόψεις/εμπειρίες σας. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πίσω Βαλίτσα για R1200GS άλλη από μαμά...
κανενα προβλημα,ευχρηστη,ευρυχωρη με ανταλλακτικα αν κατι σπασει/χαλασει...(εχω την 54λ givi) και οικονομικοτερη απο μαμα
|
|
|||
|
|||
Οτι και βαλίτσα να βάλεις πίσω σίγουρα διαφοροποιεί την συμπεριφορά της μοτο...
Αλλά αν είναι να βάλεις σίγουρα προτιμότερο είναι αυτή που λές... Να ξερεις όμως οτι θα πρέπει με κάποιο τρόπο να την σταθεροποιήσεις αν είναι να την ακουμπήσεις στη μαμίσια σχάρα διότι είναι και μεγάλη και θα έχεις κραδασμούς ιδίως σε δρόμους της Αθήνας με λακούβες... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ. Σκέφτομαι να την βάλω μαζί με την σχάρα της. Σκέτη νομίζω δεν μπαίνει εύκολα.
|
|
|||
|
|||
το μόνο καλό με τη μαμά είναι ότι γλυτώνεις την επαφή με το έδαφος όταν η μηχανή πέσει στα πλάγια, κατά τα άλλα τη θεωρώ περιττή επιλογή λόγω μειωμένης χωρητικότητας...
Οποιαδήποτε άλλη μεγαλύτερη, θα βρει... η κάθε aftermarket μάρκα δίνει και την αντίστοιχη βάση για τη μοτό που θέλεις. Έτσι λοιπόν, υπάρχει βάση (ακριβούτσικη) που είναι ενισχυμένη και φτιαγμένη για το 1200.... Εγώ τί έκανα ??? Πήρα μιά βαλίτσα της KAPPA επειδή μου άρεσαν τα λευκά αντανακλαστικά που είχε. Έβαλα την "απλή" βάση (περίπου 30 ευρω) πάνω στην ουρά της μοτό και "Προσοχή Τώρα", διατήρησα το "Π" της πίσω υποστήριξης της μαμάς βαλίτσας το οποίο βίδωσα στην aftermarket σχάρα..... Ακλόνητη, η βαλίτσα τώρα..... |
|
|||
|
|||
Εξ' αρχής που παρήγγειλα τη μηχανή, ξέροντας ότι το δικό της topcase για λόγους ασφαλείας ήταν τέτοιο που δεν χώραγε το κράνος, ζήτησα τις 2 μαμίσιες πλαϊνές και την 52άρα της Givi με τη βάση για τη 1200GS.
Δεν την έχω βγάλει από τότε από πάνω, παρά μόνο όταν είναι να "ταλαιπωρηθεί" η μηχανή εκτός δρόμου και δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα. Χωράει 2 κράνη full face, κάποτε τα άφηνα μέσα, αλλά με τους κλέφτες που έχει γεμίσει η Αθήνα και την ανυπαρξία αστυνόμευσης, από τότε που μέρα μεσημέρι μας έκλεψαν ένα Arai με ενδοσυνεννόηση πάνω, δεν τα ξαναφήνουμε μέσα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει και η λύση της universal σχάρας που έχει η GIVI που έχω και εγώ αλλά έχω κάνει και πατέντα για να είναι πιο σταθερή...
βλέπε το νήμα Στήριξη σχάρας GIVI (Universal) σε R1200GS |
|
|||
|
|||
Πολύ καλή δουλειά!. Θα το έχω υπ όψιν μου. Ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
Βρε Βασίλη έχεις καμμία φωτό ???
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητάω σέλλα μαμά για GS 1200 | DoctorAbo | Ζήτηση | 1 | 24-08-2009 12:42 |
Βαλίτσα δεξιά | soter3gm | Ζήτηση | 12 | 24-08-2009 00:17 |
Πωλείται Πίσω φτερό για 1200 GS | pkar | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 16-06-2009 09:41 |
Πωλείται ολοκαίνουρια μαμά BMW μπαταρία γιά R1200GS | macrozan | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 28-02-2009 22:28 |
Πίσω αμορτισέρ για GS 1200 Adv. | ckalfas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 19-01-2009 16:19 |