|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Μποτα touring-on/off
Αρχικα μετα απο επιλογες φιλων κατεληξα στην sidi adventure με κοστος τα 300€, μετα που το ξανασκεφτηκα, αφου προηγηθηκε συνομιλια με γνωστους λασπουλιαριδες του φορουμ, μου ειπαν να εχω μια μποτα για χωμα και μια για ταξιδι και η sidi που διαλεξα ειναι καλη αλλα οχι και για τα 2.
Επειδη εχω και ενα κολλημα με την καθαριοτητα αγοραζοντας 2ο κρανος, στολη μονο για χωμα ειπα και στις μποτες να εχω 2 σετ! Για χωματινη δεν κατεληξα αλλα μολις κατεβω Θεσ/νικη εχω βαλει στο ματι 2-3! Για τη αλλη ειδα αλλα σε προσιτη τιμη για να μη ξεφυγω δεν βρηκα κατι (φοραω 47 ή 48 αναλογα οποτε εχουμε περιορισμο και εκει), σε αναζητηση απο γειτονικο ελικοφορο φορουμ ειδα αυτη : PHARAO Enduro Tourenstiefel - Bekleidung | Polo Motorrad γνωριζει κανενας κατι σχετικα? Παντως η τιμη της ειναι πολυ καλη... Last edited by kwstas; 26-10-2012 at 17:14. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μποτα touring-on/off
...δεν κάνουν για enduro!!!!αν κ είναι πολυ καλές για το είδος τους
Κατέβα, k μετα απ τα Τσίπουρα θα σΕ πάω στα καλύτερα εντουρομαγαζα σΕ περιμένω.... αλλα μη μου ρθεις μόνος!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασιλη για touring τη θελω, για enduro διαλεξα πιο ''καθαρη''.,.,., οπως ειπες με μια μποτα δεν γινονται ολα! Αυριο βαφτιζουμε τον μικρο και μετα προγραμματιζω το ταξιδι μαζι με κατι δουλειες.Τωρα αν εχω παρεα δεν ξερω, γιατι θα ειναι καθημερινη μαλλον......αν παμε πρωτα για τσιπουρα δεν με βλεπω να παιρνω μποτες... |
|
|||
|
|||
Πάντως για τουριστική με χωμάτινες "ανησυχίες" όσον αφορά το στυλ, όμορφη φαίνεται...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αυτο ακριβως θελω απο αυτη γιατι οι μποτες που εχω τωρα δεν ειναι για πολλα, οταν τις πηρα ηθελα μια απλη μποτα και πλεον δεν κανουν με αυτο το μηχανακι!
|
|
|||
|
|||
Τις συγκεκριμένες μπότες δεν τις ξέρω,αλλά φαίνονται ωραίες...
Έχω στολή Pharao και μου έχει βγει πολύ καλή.... Μπότες έχω από Polo τις FLM και είμαι πολύ ικανοποιημένος, ψάξτες λίγο κ αυτές..... |
|
|||
|
|||
Ριξε και μια ματια στη Gaerne...για μποτουλα τουριστικου enduro ειναι μια χαρα...
πηρα την G-adv και ειναι αριστη τοσο σε προστασια οσο και σε ανεση στο πολυωρο ταξιδι!!! και σε τιμη κατω απο το ανω οριο που θετεις... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα: