|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Μία αναπάντεχη επίσκεψη...
Αγαπητοί φίλοι κ συμφορουμίτες, χθές το πρωί κι ενώ ήμουν σπίτι κι έπινα τον καφέ μου με την Βάνα(syvaris), χτύπησε το τηλέφωνο κ ήταν ο Sakis από Θεσσαλονίκη. Μου λέει λοιπόν, ότι καβαλήσανε τις μοτό τους μαζί με τον nikos-x κ tattoopanther κ είναι κοντά στην γέφυρα "Χαρίλαος Τρικούπης". Η βροχή έξω έπεφτε right through που έλεγε κ ο συγχωρεμένος! Πήγα κ τους συνάντησα λοιπόν στην γέφυρα, ήρθαμε σπίτι μου κ από εκεί ξεκίνησε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Περισσότερα(μαζί με φωτογραφικό υλικό) σε λίγο......
Jefe Last edited by Sakis; 06-12-2010 at 00:41. Λόγος: . |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μία αναπάντεχη επίσκεψη...
|
|
|||
|
|||
και σκέψου Θανάση ότι απο χθές περιμένω τηλέφωνο του και είχα σκάσει άλλα λέω καλά θα είναι και θα πάρει, αλλά αυτός έμπλεξεεεεεεεε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σταύρο καλησπέρα! Επισκέπτεται έναν-έναν τους moderators γιά σύσφιξη σχέσεων... Πρόσεξε, γιατί όταν κτυπήσει το κουδούνι σου, μπορεί να είναι ο Σάκης κ ο Νίκος.... Jefe |
|
|||
|
|||
στείλε μου φώτος τους για να ξέρω αν θα ανοίξω ή όχι, ασε που εμεις αποφεύγουμε το junk-food .......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ασε που δινουν ιδεες και στους cps.........
|
|
|||
|
|||
Φαρμακογλωσσα εσυ!!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Eυτυχώς, είναι μόνο ένας... Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μία διδακτική ιστορία | Mits70 | Μου τη δίνει που ..... | 5 | 22-10-2010 02:57 |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
Μία εικόνα ...χίλιες λέξεις .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 3 | 15-12-2009 17:35 |
Ένας αγώνας - Μία στροφή - 14 ατυχήματα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 4 | 05-10-2009 01:54 |
Μία Rolls Royce… made in China !!!!!!!!! | riko46 | Αυτοκίνητο | 12 | 10-08-2009 23:16 |