|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΚΟΝΤΗ ΣΕΛΑ
ΤΟ GSA ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΝΑΒΑΣΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΗ ΣΕΛΑ???? ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΚΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΚΟΝΤΗ ΣΕΛΑ
Ανάμεσά μας είναι ο συμφορουμίτης μας Riko46 ....
Είναι ο "γιατρός" σ' αυτά τα θέματα ... Έλα σ' επαφή μαζί του, κ ότι σου πει, είναι εγγύηση ..... .
|
|||
|
|||
και αν θες, γράφε με μικρά(ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) όπως όλοι μας και όπως ξεκίνησες...
|
|
|||
|
|||
Σωστόοος!!!
|
|
|||
|
|||
Βρήκα αυτό: http://www.motoraid.eu/shop/product_...oducts_id=1244 από ελλάδα δεν βρήκα κάτι άλλο καμιά άλλη ιδέα?????
|
|
|||
|
|||
riko-46
vale-46 εεεε γιατροί και οι δύο. |
|
|||
|
|||
Δεν είναι τυχαίο το -46 του riko!
|
|
|||
|
|||
Αν σε ενδιαφέρει έχεις πολλές λύσεις όπως να φτιάξεις την σέλλα σου, να αγοράσεις την κοντή της BMW ή άλλη από aftermarket ή αλλάξης με απλό GS και τις δύο και να πάρεις και κάποια διαφορά. Στο τελευταίο προσφέρομαι εγώ εάν ενδιαφέρεσαι κάνε pm.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΟΝΤΗ ΣΕΛΛΑ
Τεριάζουν οι σέλλες;Η δικιά μου ειναι γκρί μαύρο η δικιά σου;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΟΝΤΗ ΣΕΛΛΑ
Απόσπασμα:
Οι σέλλες ταιριάζουν οι βάσεις είναι ίδιες το έχω δοκιμάσει. Οι δικές μου είναι μαύρες! Η κατάστασή τους είναι άψογη! Από ύψος είναι εκ φύσεως πιο κοντή στην ψιλή της θέση και έχει και χαμηλότερη! Last edited by pepax66; 16-08-2009 at 16:26. |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, κοντη σελα, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΓΙΑ GS 1200. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ, ΧΑΜΗΛΗ ΣΕΛΑ, GPS, ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ | lazaros | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 12 | 10-04-2010 21:55 |
ΧΑΜΗΛΗ ΣΕΛΑ ΓΙΑ F650GS TWIN 2009 | aeras69 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 07-05-2009 18:02 |