|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
εξυπνος,ταπεινος,τζιπατος...ML-MERCEDES,μου πεταχτηκε απο STOP
την περασμενη παρασκευη το μεσημερι ,ειχα πεταχτει για μια δουλιτσα....στο Π.ΦΑΛΗΡΟ με το σκουτερ και πηγαινοντας χαλαρα,μου πεταχτηκε ενα τανκ στα τρια μετρα ,ερχομενος απο ενα μεγαλο STOP και ο οδηγος του ,το τηλεφωνο στο αυτι....
φυσικα το σκουτερ δεν σταματησε,αν και οι μανετες τερματισαν και θυμηθηκα καποιες κινησεις ΚΑΡΑΤΕ,που εκανε ο μικρος maniac σε προπονησεις που τον πηγαινα... τεντωνοντας τις ποδαρες μουτον βρηκα στο κεντρο του τζιπ και παρτον κατω να κοιταω τον ουρανο,με το τιμονι χωμενο στα πλευρα μου... μεσα στην ατυχια μου και προσπαθωντας να σηκωθω,ευτυχως δεν ειχα καποιο σπασιμο,αλλα τα πλευρα μου και η παλαμη μου πονουσαν υπερβολικα.... ο ηλικιωμενος ευγενικοτατος κυριος που εμβολισσα......με πηγε αμεσως στο ιατρικο κεντρο για εξετασεις,πληρωνοντας επιτοπου το κοστος και αφου δεν ειχα τιποτα σοβαρο,ηθελε να μου πληρωσει μεροκαμματα,μηχανακι,γκομενα,μασερ,διακοπες...... το σκουτερ καταστραφηκε ολοσχερως...και η ασφαλεια του κυριουλη ,μου το εβγαλε ολικη ,αλλα τα υπολοιπα χρηματα της ζημιας τα καλυψε ο τζιπατος.... παρτε και μια φωτο με το χερι........ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: εξυπνος,ταπεινος,τζιπατος...ML-MERCEDES,μου πεταχτηκε α
Περαστικά σου φίλε.
Τυχερός πάντως.................. |
|
|||
|
|||
Αρα το διδαγμα ειναι πως ολλοι οι τζιπατοι δεν ειναι μουρατοικαποιοι πληρωνουν δεν χρειαζεται να τους στηλεις αγωγη..Παντος περαστικα σου και παντα ###### πεσιματα...Επικυνδινο το χτυπημα σου φθηνα την γλυτωσες
ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ υ.γ Αψογος ο παπουλης τυπικος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέσα στην ατυχία μου,πραγματικά ο παππούς ήταν κύριος... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κωστα μεταξη μας εισαι κε μαγκας κε αξιοπρεπης !! του καθρεφτη οτι του δηξης θα σου δηξη !!!!! |
|
|||
|
|||
Περαστικα Κωστη ευτυχος τιποτα σοβαρο,παντος το καρατε σε εσωσε....
Να σου πω την αληθεια στην αρχη νομιζα οτι ηταν ο Κοινος γνωστος μας απο τα Β.Π... |
|
|||
|
|||
Τυχερός είσαι που δεν ήταν πορσάτος ο παππούλης.
Περαστικά maniacΕ και καλό ταξίδι στο σκουτεράκι. . . με το καλό ο αντικαταστάτης του. ΥΓ: Σε "ζύγισε" καλά ο θείος και την ψυλλιάστικε πως δεν είναι να δίνει συνέχεια. Last edited by nikos-x; 23-09-2011 at 20:09. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι λες;;;;; |
|
|||
|
|||
Πάρε ένα από το ίδιο σόι, να χει να μιλάει και με κάποιον, η μπέμπα στο γκαράζ.
|
|
|||
|
|||
Έχει την γριά (2002).....για κουβεντα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Του κάηκε ο κ@λ@ς (στην κυριολεξία) | kresp | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 22-09-2011 17:29 |
Στήθηκε το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου. | diomiles | Επικαιρότητα | 13 | 22-06-2011 10:34 |
Δημοπρατήθηκε η Mercedes του Elvis | orso | Αυτοκίνητο | 9 | 16-12-2010 10:46 |
Γυφτοβουλγάρικη συμορία εξαρθρώθηκε. | spongy | Επικαιρότητα | 26 | 03-09-2010 18:41 |
Σε εξαιρετικά δεινή θέση η Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 08-01-2010 16:54 |