|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Akrapovic σε RT / GS, αξιζει τον κόπο?
Αγαπητοί φίλοι,
Θέλω τη γνώμη σας και την εμπειρία σας εάν κάποιος την έχει τοποθετήσει. Εξοικονομείς σε Βάρος? απόδοση? ήχο? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Akrapovic σε RT / GS, αξιζει τον κόπο?
Ως πρός το βάρος τι να καταλάβει το θηρίο αν μειώσεις 2-3kg, οσον αφορά στον ήχο οπωσδήποτε θα είναι πιό "αντρικός" και τέλος η απόδοση, αυτό είναι ένα διφορούμενο στοιχείο ως επί το πλείστον υποκειμενικό.
Κατά την άποψή μου τοποθέτησε το "χρήμα" αλλού, οι καιροί είναι χαλεποί. Last edited by aeriko; 19-12-2012 at 19:32. |
|
|||
|
|||
για το rt πεταμενα λευτα !δεν αξιζη το κοπο (λιμουζηνα με ακραπα ?)
για το gs ok ! ολα τα λευτα μαζη με ενα φυλυρο Κ&Ν αξιζη οχι μονο απο θορηβο αλλα κε +5 ΗΡ συγουρα |
|
|||
|
|||
Τι λες ρε φίλε +5 ειναι δυνατόν;;
|
|
|||
|
|||
Και βέβαια όχι, τι είναι τ' άλογα μελομακάρονα να πεις βάλε 5-6 παραπάνω??
Μαζί με φίλτρο η αλλαγή εξάτμισης σε κάτι πιο ελεύθερο και όχι τόσο πνιγμένο όσο της μαμάς, θα σου δώσει πιο εύκολα γεμίσματα στις ταχύτητες δλδ πιο άμεση απόκριση στο γκάζι. Όταν άλλαξα το δικό μου κατάλαβα ότι ανάσανε το μηχανάκι. Από ιπποδύναμη πήρα δυναμομετρημένα 1,2HP. |
|
|||
|
|||
νε !
ακραπα με Κ&Ν φυλτrο 5 hp ακραπα μονο 3,6 hp Κ&Ν φυλτρο 2,8 hp μην νωμηζης οτι τα αλογα ειναι στργαλια , αυτα που γραφω ειναι απο μετρησης σε dynojet oπιος σου πη αλλα πρωσπαθη να σε ξεγελαση, πυθανων να υπρχη αποκληση 0,2 hp αλλα αυτο οφηλετε σε διαφορες υψομετρου υγρασιας κλπ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σημείωση τιμών αντιπροσωπίας. Τιμή μαμάς εξάτμησης RT κοντά στο χιλιάρικο. ACRAPOVIC +- 650 Last edited by dionysisgs; 21-12-2012 at 09:57. |
|
|||
|
|||
Σε όσους έχουν GS μέχρι το 2010 η Akrapa επιβάλλεται…..δεν ακούγεται αλλιώς η μηχανή…για τα 2010 και μετά νομίζω το κλαπέτο βγάζει θεϊκό ήχο!!!
Στα ταξίδια μου έρχεται να τη σπάσω…με τη βαλίτσα τη πλαϊνή κάνει στα τράτα…. Από κατανάλωση ξέρει κανένας να μας πει πόσο επιβαρύνει ???...το φίλτρο???...ρουφάει περισσότερο μα αυτό?? |
|
|||
|
|||
αυτα που εγραψα ειναι κατοπη μετρησεων σε δυναμομετρο τωρα που ξανακηταξα το διαγραμα διοτι το εχω η συνηθησμενη ακραπα διχως συγαστηρα με φυλτρο K&N εναι max power 97.9 max torg 103.80me foul akrapovic mega moto δυχος συγαστηρες max power 100.1 max torg 106.6ενο με το στανταρ εξοστ κε Κ&Ν max power 95.4 max torg 101.8 υπαρχη ακομα μια αλλη εξατμηση παλυ απο της acrapovic η οπια πωληται απο την ΗΡΝ κε ειναι κοντα στα 2 χιλιαρηκα δυχος καταλητη, πρεπη να δυνη πιο πολα αλογα τουλαχηστο αυτη την εσθηση μου εδοσε οταν την δοκημασα στο δρομοεδω μηλαμε για ΗΡ2τωρα για το rt τι να πω .....οπως ειπα πιο πανω λιμουζηνα με ελευθερη εξατμηση δεν κολαει (η γνωμη μου Διονηση)
Last edited by giclas; 21-12-2012 at 12:12. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|