|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Βολιώτικο αντάμωμα την τεταρτη 30/10/2013
ήρθε και πάλι η στιγμή
να σμίξει η παρέα και ένα αρνί θα σφάξουμε και θα περνάμε ωραία Επειδή οι πολλοί καφέδες μας έχουν πειράξει την επόμενη τετάρτη στην ταβέρνα ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ( ψηλά στην ιωλκού απέναντι απο την έλξη ) για να λαδώσει λίγο το αντεράκι μας. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ( και νηστικοί ) ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΥΓ. ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 15 ΚΙΛΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βολιώτικο αντάμωμα την τεταρτη 30/10/2013
θερμη παρακληση να ειστε ολοι διπλοι
κυριως τα ομορφοπαιδα |
|
|||
|
|||
-1 απο μενα... δεν προλαβαινω να παρω 45 με 47 κιλα... (τοσα την θελω την κοπελια)
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει πρόβλημα να δηλώσω διπλός και να έρθω μόνος? Απλά θέλω να φάω για δύο...
....και βλέπουμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
με Τσιτσο, Κολοκοτρωνη και Σωτηρη οκ.... οι υπολοιποι καλαμακια απο την γευση... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους!!!Νομίζω δεν με πήρατε με καλό μάτι στο θέμα φαγητού... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=Astakos82;964560]Κωστα κλεισε την λιστα .... ολοκληρώθηκε...!!!!
με Τσιτσο, Κολοκοτρωνη και Σωτηρη οκ.... οι υπολοιποι καλαμακια απο την γευση... : μηπως να κανουμε και λιστα για τα καλαμακια |
|
|||
|
|||
[QUOTE=Κολοκοτρώνης;964527]Υπάρχει πρόβλημα να δηλώσω διπλός και να έρθω μόνος? Απλά θέλω να φάω για δύο...
....και βλέπουμε... [/ ασφαλως και δεν υπαρχει , ειναι ομως καποια παιδια που αν τους το κανεις αυτο θα |
|
|||
|
|||
αντε να ξεκιναμε να κανουμε τη λιστα του αμνου σιγα σιγα
1) kostas - volos διπλος 2 )tsitsos διπλος 3)κολοκοτρωνης διπλος ( με νεο εργαλειο ) 4)astakos82 5) 6) |
|
|