|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Εξάτμιση Gpr σε R1150gs
Γνωρίζει κάποιος αν η Gpr εξάτμιση δουλεύει σωστά στο R1150gs? Αν δηλαδή "κάθεται" χωρίς να υπάρχει η ανάγκη ρυθμίσεων, απλά βγάζοντας το μαμά τελικό και προσθέτοντας το συγκεκριμένο?
Γνωρίζω ότι καλό είναι να αλλαχτεί και το Υ, αλλά αυτό το αφήνω για αργότερα. G.P.R. σσ Born to Run� σσ Made in Italy |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εξάτμιση Gpr σε R1150gs
Κουμπωνει ως εχει απο οσο εχω διαβασει και εχει μεσα ολα τα παρελκομενα.
Η λογικη λεει οτι εφοσον θα μπει πιο ελευθερο τελικο στο μηχανακι σου εστω και με σιγαστηρα μια ρυθμιση στα ιντζεκτιον θα θελει διοτι αλλαζουν τα διαφραγματα της νεας εξατμισης με αποτελεσμα να αλλαζει και η ροη καυσαεριων. Οποτε με την νεα ρυθμιση θα φερεις τα καυσαερια στον σωστο χρονισμο και θα αποφυγεις τα μικρα σκασιματα απο ακαυστη!! Ας πουν και τα αδερφια την αποψη τους! |
|
|||
|
|||
Το πρόβλημα που πολύ σωστά προσδιορίζεις φίλε Νίκο το αντιμετώπισα με μια Remus. Δεν κατάφερα ποτέ να κάνω το μηχανάκι να μην έχει σκασίματα και έφτασα μέχρι την Αυστρία διαμαρτυρόμενος.
Από την άλλη έχω δει μηχανάκια με Zachs και Acrapovich που απλά τις κουμπώσανε και όλα μέλι γάλα...Ούτε σκασίματα, ούτε τίποτα. Η Gpr αισθητικά μου αρέσει πολύ και η τιμή της είναι πολύ δελεαστική, αλλά αν δεν μου πει κάποιος ότι την ξέρει και την έχει δοκιμάσει, δεν μπλέκω! |
|
|||
|
|||
Φίλε τα σκασίματα είναι από φτωχά μίγματα. Δημιουργούνται προαναφλέξεις με κλειστό γκάζι και ακούγονται στην εξάτμιση. Αν δώσεις λίγα μίγματα και ελευθερώσεις την εισαγωγή με Κ/Ν φιλτρο το "βεντούρι" εισαγωγή-εξαγωγή με ελεύθερη εξάτμιση θα δουλεύει σωστά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν χρειάζονται όλες οι εξατμίσεις ρύθμιση καυσίμου... Υπάρχουν κάποιες με κοντινές στην μαμά προδιαγραφές που απλά τις βάζεις και ωφελείσαι το βάρος απολαμβάνοντας μια διαφορετική αισθητική και έναν δεν ασυνήθιστο ήχο. |
|
|||
|
|||
Τότε κοίτα να έχει μόνωση η εξάτμιση και είσαι οκ.
|
|
|||
|
|||
Αυτό ακριβώς ψάχνω... Το θέμα μου είναι αν η Gpr ανήκει σε αυτή την κατηγορία... |
|
|