|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Μαυρισμένοι λαιμοί εξατμίσεων
έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως γυαλίζουν οι λαιμοί των εξατμίσεων?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μαυρισμένοι λαιμοί εξατμίσεων
γνωρίζω ότι υπάρχει ένα πλυντήριο στην οδό λένορμαν (αθήνα), που κάνει καταπληκτική δουλειά.
γυαλίζει ακόμα και τους λαιμούς των εξατμίσεων. δυστυχώς, δεν θυμάμαι ακριβή διεύθυνση. κάποια παιδιά μπορεί να γνωρίζουν παραπάνω πληροφορίες. όποιος μπορεί, ας βοηθήσει.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μηνες και οταν τη πηγα εκει τα παιδια την εκαναν καινουργια.ειναι πλυντηριο μονο για μηχανες!μπαινοντας απο ποταμι κηφισσο ειναι δεξια επι της λενορμαν κοντα στη πλατεια.εαν μεχρι τριτη που θα παω ξερει καποιος νουμερο ακριβως ας το πει παιδια. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εχει η bmw μια πολυ καλη αλοιφη που χρησιμοποιουν 2 φιλοι αν ρωτησεις σε εξουσιοδοτημενο θα ξερουν!!!
|
|
|||
|
|||
To πλυντήριο μοτοσυκλετών στην Λένορμαν χρησιμοποιεί ένα σπρέι για τα μέταλλα. Εμένα μου έριξε (χωρίς να του πω τίποτα) στο καινούριο τελικό Boss που έχω βάλει και που είχε μπλεδίσει στην απόληξη κι έγινε καθρέφτης. Μετά από ένα μήνα όμως έγινε εντελώς σαν σκουριασμένο! Μιλάμε για πολύ χάλι!
Μετά το πέρασα με το purple από Αμερική και επανήλθε. Προσοχή λοιπόν στο συγκεκριμένο σπρέι που σου βάζουν εκεί! Δείτε πως έγινε η εξάτμιση ένα μήνα μετά το σπρέι που έριξαν ...και μετά το purple που την πέρασα... Από τότε έχουν περάσει 2 μήνες κι ακόμα έτσι είναι! |
|
|||
|
|||
αλεξη....που βρισκουμε το purple;;;;;;;;;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
To έφερνα εγώ από Αμερική, αλλά το σταμάτησα γιατί δεν είχε ζήτηση τελευταία. Κι επειδή για να πάρω καλή τιμή πρέπει να παραγγέλνω πολλά κάθε φορά, δεν με συμφέρει να τα παίρνω και να κάθονται στην αποθήκη μου και οοοοόταν τα δώσω!
Αν ψήνεστε και θέλετε κι άλλοι, να κάνω μια παραγγελία να φύγουν όμως αρκετά κομμάτια. Πάνω από 20 συμφέρει να παραγγείλουμε,αλλιώς θα βγει το μπουκάλι πολλά λεφτά. Εγώ τα έφερνα στα 15€/μπουκάλι (τιμή που αγοράζεις δηλαδή) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και η τιμη ειναι πολυ καλη.... με το χερι το τριβεις ή χρειαζεται τριβιο;;;; |
|
|