|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Προεκτάσεις καθρεπτών BMW
ειναι ολοκαινουργοι... αχρησιμοποίητοι
κανουν για : F 650 /800 GS ´08- R 1200 GS/Adventure HP2 Megamoto R 1200 R δειτε εδω κανουν 60€ περιπου με τα μεταφορικα 45€ τηλ. στο profile μου.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προεκτάσεις καθρεπτών BMW
Ειδες την ζημια που επαθε ο wolverine και χεστηκες πανω σου ε;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
UP
40€ |
|
|||
|
|||
Από περιέργεια και μόνο Στρατή ρωτάω, τί χρώμα είναι? Στο site της motoraid έχει 3 φώτο. Στις δύο τους δείχνει μαύρους στην τρίτη ασημί...
|
|
|||
|
|||
Σωστη η παρατηρηση ...........Μαυροι ειναι Αντρεα ....
|
|
|||
|
|||
Έτσι ταιριάζουν και καλύτερα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
παει πιο γρηγορα το μηχανακι George ...... αν βαλεις τον ενα καιρδιζεις 5 ιππους αν βαλεις και τους 2 κερδιζεις 25 ιππους ..... εγω δεν τους θελω γιατι τους εβαλα στο δικο μου ...και αρχισε να πεταει......!!!!! και δεν μπορω τα υψη με τιποτα .....
σοβαρα τωρα .... οι επεκτάσεις μεταφέρουν τους καθρέπτες πιο έξω με αποτέλεσμα την πολύ καλύτερη οπτική. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρε Στρατη τις εχω βαλει αυτες τις προεκτασεις.Δεν κανουν δουλεια. Αλλοιωνουν την γευση....!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το θέαμα των Περσειδών... | marioman | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 12-08-2011 11:21 |
Η Ευρώπη μας χρωστάει εκατομμύρια ευρώ από νοσηλεία πολιτών χωρών-μελών της Ε.Ε. ... | ckalfas | Υγεία | 4 | 11-02-2011 17:22 |
Ανακλήσεις μοτοσικλετών BMW | george1968 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 26-07-2010 12:30 |
Έγγραφο από Δασαρχείο Πατρών για κυκλοφορία σε δασικές εκτάσεις!!! | kostasvar | Χωμάτινες εξορμήσεις | 5 | 08-05-2010 16:28 |
Νεκρός αστυνομικός από πυρά ληστών στη Νίκαια | Arkas | Επικαιρότητα | 9 | 07-03-2009 21:54 |