|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Προβλημα
Σημερα το πρωι μου εσπασε η ντιζα του συμπλεκτη στην πατησιων εν κινησει αναμεσα απο αυτοκινητα,με αποτελεσμα η μηχανη μη μπορώντας να βαλω νεκρα να σβησει βιαια με τριτη.Το αποτελεσμα αυτου ειναι οτι το ρελαντι ανεβηκε στις 2000 στροφες,και μετα απο κανα δυο γκαζιες δυνατες επανερχεται,αλλα οχι σε ολες τις φορες.Ουτε με την λυση του σβησιματος και ενεργοποίησεις πιανει παντα.Τα φωτα σας !
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προβλημα
Απόσπασμα:
δηλ. έσπασε η ντίζα του συμπλέκτη και έχεις τώρα θέμα με το ...ρελαντί (ντίζα γκαζιού) ? |
|
|||
|
|||
Προφανώς έφτιαξες την ντίζα.
Πιθανολογώ ότι το πρόβλημα με το ρελαντί είναι τυχαίο και συνέπεσε. Κάνε μιά μέτρηση στο ποτενσιόμετρο της πεταλούδας κι ίσως θέλει αλλαγή. Κάτι τέτοιο κάνει και το δικό μου κι ο Παρασκευάς μου είπε τα παραπάνω, αλλά προς το παρόν το έχω αμελήσει. |
|
|||
|
|||
το θεμα ειναι οτι δεν το κανει παντα !
|
|
|||
|
|||
Για δοκίμασε ένα reset στην ECU.
Την αποσυνδέεις ή λύνεις τον πόλο της μπαταρίας για τουλάχιστον 10 λεπτά. Μετά με το κλειδί δίνεις ρεύμα. Γυρίζεις 2 φορές μέχρι τέρμα τη μανέττα του γκαζιού και τέλος βάζεις τη μηχανή μπροστά χωρίς να δώσεις γκάζι. Αφήνεις τη μηχανή μέχρι να πάρει μπροστά το βεντιλατέρ χωρίς να δώσεις ΚΑΘΟΛΟΥ γκάζι. Το reset έχει γίνει. Ισως βοηθήσει Κώστα. Μου αρέσει που δίνω συμβουλές κι εγώ δεν το έχω κάνει! Κάντο ρε Κώστα μπας βρω κι εγώ λύση! |
|
|||
|
|||
οκ θα το κανω,αν και τριτη παει για service !!Γιαννη ευχαριστω.
|
|
|||
|
|||
Μην του λες ευχαριστώ σε λίγο θα σου στείλει το λογαριασμό τραπέζης του για να του βάλεις 20 ευρώ, όπως κάνει με όλους δηλαδή..
|
|
|||
|
|||
Μου κάνεις χαλάστρα! Εσύ έδωσες 50, γιατί οι υπόλοιποι να τη βγάλουν στο τζαμπέ;!
|
|
|||
|
|||
Την επόμενη Γιάννη 20 ευρώ και πολλά σου
|
|
|||
|
|||