|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ιθακη....!!!!
Μιας και αυτός ο τομέας είναι κενός …λέω να γράψω δυο λόγια για το νησί μου ….την Ιθάκη ή κατά τους ντόπιους Θιακι .
Είναι ένα μικρό καταπράσινο νησάκι στο ιόνιο με γνώστη τεράστια ιστορία από τν ΟΜΗΡΟ και την Οδύσσεια. Έχει καταγάλανα νερά και κατά κύριο λόγο παράλιες (όχι αμμουδιές) , Γενικά έχει ήσυχους ρυθμούς αλλά να θέλεις να ξεσαλώσεις θα τα καταφέρεις …..εύκολα . Οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι με αρκετά αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ . Χαρακτηριστικοί είναι η χοροί που γίνονται ή πανηγύρια γύρω στα 10 όλο το καλοκαίρι και μην φανταστείτε τίποτα κλαρίνα και τέτοια κυρίως το στυλ είναι Ταγκό , βαλς , ζεϊμπέκικο , συρτό και ελληνικό Rock ……!!! Μέχρι και Olympians …….!!!! Γενικά είναι οικονομικό νησί με ωραία ταβερνάκια , καφέ και νυχτερινή ζωή από καταλύματα δεν ξέρω πολλά….. γιατί δεν έχω μείνει πότε….. Πως πάμε : 1. Από πάτρα , καράβι που πάει Σάμη –Ιθάκη 2. Από αστακό με καράβι Ιθάκη Βάζω μερικές Φώτο και θα επανέλθω με νεοτέρα …. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ιθακη....!!!!
σκεφτομαι να ερθω στο νησι σου...απο διαμονη εχει επιλογες?ακριβα?φτηνα?
|
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία!
Περιμένουμε φώτο και info. Και μην ξεχνάς ότι όλοι ψάχνουμε να βρούμε την Ιθάκη μας.... |
|
|||
|
|||
Από τους ωραιότερους προορισμούς.
Και η όλη εκεί γειτονιά. Παξοί, Μεγανήσι, Κάλαμος. Παράδεισος. |
|
|||
|
|||
ρε γαμ@τ@ αυτο ειναι το μεγαλο μου προβλημα ....απο διαμονη δεν ξερω πολλα... γιατι οπως καταλαβαινεις δεν χρειαστηκε να κλεισω ποτε...!!!γενικα εχω ακουσει απο 40€ εωσ 300€ νομιζω με κανα 50-70 θα βρεις ...αλλα πρεπει να κλεισεις γρηγορα γιατι δεν εχει και πολλα .....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μου άρεσε που ήταν τυπική και μου έδωσε απόδειξη από μόνη της. Έμεινα πολύ ικανοποθημένος. Δες τις φωτογραφίες μας από το άλλο post. |
|
|||
|
|||
michael τις ειδα!!!αν θες στειλε πμ το τηλ της κυριας...ευχαριστω πολυ ...
|
|
|||
|
|||
sliv επειδη δεν ξερεις...κερασεις καφε
|
|
|||
|
|||