|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
To καινούργιο μου θηρίο.......
Επιτελους το πηρα σημερα το πρωι και απο το πρωι εκανα βολτες στην αθηνα εκανα 120 χιλιομετρα...:P μιλαμε οσο την οδηγαω και την βλεπω τοσο πιο πολυ μου αρεσει εντωμεταξει μπορει να σας φανει αστειο αλλα μου φαινεται πιο ευκολη στην οδηγηση απο οτι το v-strom που ειχα....αξιζει μεχρι το τελευταιο ευρω τρελη διαφορα απλα η μονη ξενερα ειναι το στρωσιμο πρεπει να πηγαινω μεχρι 4000 στροφες και αυτο σιγια σιγα....
ναι και μερικες φωτο Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 30-09-2009 at 01:55. Λόγος: Διόρθωση φωτογραφιών ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To καινουργιο που θηριο.......
Γεια σου Λευτερη με το θηριο σου.
Καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος!!! |
|
||||
|
||||
Λευτεριό,
να "χαίρεσαι" το θεριό σου και να έχετε μαζί μια "αρμονική κ πολυετή σχέση" .... Πολλά κ καλά χιλιόμετρα φίλε !!!!!! .
|
|||
|
|||
ευχαριστω ευχαριστω πολυ αντε τωρα που εχω και μηχανη θα σας γνωσισω και απο κοντα....λογικα θα ειμαι ο πιο μικρος της παρεας αλλα δε πειραζει θα με προσεχετε περισσοτερο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καλα ειπαμε δεν ειμαι και τοσο μικρος 22 γινομαι στις 9 νοεμβριου θα μου πειτε πως κα δε πηρα street δε μου αρεσουν καθολου η adventure ειναι ονειρο απο μικρος να την παρω και να μου την πηρα...
Last edited by L3f; 30-09-2009 at 01:50. |
|
|||
|
|||
καλορίζικο το θηρίο. Στρώστο με βάση το manual και να το χαρείς πολύ πολύ
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: To καινούργιο μου θηρίο.......
Καλορίζικη και αγρατσούνιστη..
|
|
|||
|
|||
Πολυ ομορφη ειναι!!!
Ειδικα τα οργανα ειναι καταπληκτικα!! |
|
|||
|
|||
Με το καλό, να σε δούμε και από κοντά....
Επειδή ξέρω λίγο την ιστορία της αγοράς της μοτό, μπορώ να πω ότι σαν προσωπικότητα ο φιλαράκος έχει τα χαρακτηριστικά του ΒΜWisti...... Ασυμβίβαστος μπροστα στον έμπορο... (μου εχει ταξει βόλτα...) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Αποστόλης και το θηρίο του!!!! | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 41 | 27-07-2009 23:10 |
Εγώ, αυτή και το θηρίο... | ckalfas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 19 | 29-04-2009 15:12 |
Πωλήται καινούργιο ρεζερβουάρ από 1200 Adve (κάνει 2006-2008) | kostas_366 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 23-04-2009 18:04 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 16:58 |