|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Μου τη δίνει που μερικοί δεν έχουν τσίπα.
Της Παναγίας είμουν στην παραλία του Άστρους. Όλα ωραία, φραπεδιά και παρέα με ένα ακόμη ζευγάρι. Δίπλα μου ζευγαράκι στα 35. Ο άντρας Ελληνάρας και η γυναίκα αλλοδαπή από την ομιλία. Κάθονται ωραία και καλά μέχρι που ο άντρας έχει ανάματα. Ξεκινάνε τα φιλιά. Σε λίγο όμως τα πράγματα ξεφεύγουν. Αφού της κάνει κεφαλοκλείδωμα και την ξεζουμίζει, της πετάει έξω το ένα β.... και αρχίζει να θυλάζει. Και δεν τελειώνει εκεί, χώνει και το χέρι του στο μαγιό της κυρίας και αρχίζει το ψαχούλεμα. Η παραλία έχει αρχίσει και φορτώνει. Μια κυρία που καθόταν με την οικογένειά της πίσω του του λέει. Παιδιά δεν πάτε σε καμιά ερημική παραλία να συνεχίσετε;;; Έχουμε και παιδιά εδώ. Ο τύπος ατάραχος αφου τελειώνει το φιλί του γυρίζει και της λέει. Γιατί τα παιδιά σου πως γίνανε η τα παιδιά σου με άλλο τρόπο γίνανε;;; Ή κάτι τέτοιο. Συνέχισαν για λίγο στην παραλία και μετά μπήκαν στην θάλασσα. Και ρωτάω. έχουμε ξεφύγει τόσο;;;;; Δεν πρέπει να είσαι πουριτανός ρε π@υστη μου για να έχεις μια μικρή παιδία.
|
|
|||
|
|||
!!!! Κρίμα έπρεπε να τον κανεις διάσημο στο YouTube τον μ@λακα...,,,
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου τη δίνει που μερικοί δεν έχουν τσίπα.
|
|
|||
|
|||
ε μ@λακα δεν τον λες.,.,.,.,
|
|
|||
|
|||
αν υπήρχε λίγο μυαλό σε μερικούς ανθρώπους θα ήτανε τα πραγματα πολύ καλύτερα γενικά στην ελλαδαρα.... αλλά αυτή οι τύποι είναι που ψηφίζουν και αποτελούν την σημερινή κοινωνία,,,,,!!!
|
|
|||
|
|||
ούτε και Μ@λ@κισμένη...............
|
|
|||
|
|||
Πάνε κάθε μέρα εκεί;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αντιθέτως!!! Καραμ@λάκας θα έλεγα!!! Με τη συμπεριφορά του δείχνει πόσο στερημένος και ληγούρης είναι.... Του 'κατσε κι αυτού κάποτε και το κάνει δημοσίως, δηλαδή επίδειξη! |
|
|