|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
KANE TO TEST...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Καθένας από εμάς είναι αποτέλεσμα πολλών επιρροών. Ωστόσο κάποια άτομα έχουν ιδιαίτερο ρόλο στη διαμόρφωσή μας, είναι τα πρότυπά μας τα οποία συνειδητά ή ασυνείδητα μιμούμαστε. Ίσως ήδη ξέρεις ποιο είναι το πρότυπό σου, ή μήπως όχι?? Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Sir Trevoir Rigelsworth , Ph.D, μας έχει δείξει έναν απλο τρόπο για να βρίσκουμε ποιο είναι το πρότυπό μας. Είναι εύκολο, διαρκεί μόνο 2 λεπτά και μπορεί να σε εκπλήξει.... ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟ???* Μην κρυφοκοιτάς στο τέλος! Δε θέλεις να χαλάσεις την απάντηση. Δοκίμασέ το, είναι τέλειο..!!! Μην κοιτάξεις ακόμα τις απαντήσεις: 1) Επέλεξε τον αγαπημένο σου αριθμό απο το 1 ως το 9 2) Πολλαπλασίασε το με το 3 3) Πρόσθεσε 3, και μετά πολλαπλασίασε πάλι με το 3(θα περιμένω να φέρεις το κομπιουτεράκι...) 4) Ο αριθμός που βρήκες αποτελείτε από 2 ή 3 ψηφία 5) Πρόσθεσε τα ψηφία... Τώρα προχώρα παρακάτω ............. Με τον αριθμό που βρήκες, δες ποιος είναι το πρότυπό σου από την παρακάτω λίστα: 1. Albert Einstein 2. Oprah Winfrey 3. Mother Teresa 4. Alekos Alavanos 5. Bill Gates 6. Johann Von Stueckenberg 7. Brad Pitt 8. Vagelis Marinakis 9. Sakis 10. Barak Obama *To ξέρω... Απλά έχω αυτόν το αντίκτυπο στους άλλους... Μια μέρα θα γίνεις κι εσύ σαν εμένα... Πίστεψέ το!* * Υ.Γ. Σταμάτα να διαλέγεις διαφορετικά νούμερα!!! ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ, ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: KANE TO TEST...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
KALO!!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ειστε μεγαλοι παπατζηδες!!!!!!
Αφου ειναι γνωστο κολπο..... οτι νουμερο και να βαλεις βγαζει 9 στο τελος. Πηρα και χαρτι να σημειωνω μην χασω τα νουμερα........ |
|
|||
|
|||
Σακη θεε μας οδηγησέ μας!!! πολύ καλό
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ? | HERC | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 26-08-2010 19:53 |
ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ - ΜΠΟΡΕΙΤΕ - ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ | MARK | Επικαιρότητα | 28 | 11-07-2010 11:20 |
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ "ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ"... | HERC | Διάφορα | 1 | 01-07-2010 01:13 |
ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ | pirate | Διάφορα | 7 | 12-03-2010 01:52 |
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΩ | skippybi | Διάφορα | 11 | 27-09-2009 23:07 |