|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
"extreme" χομπυ;
Βαζω extreme γιατι ειναι σιγουρα περα απο το συνηθισμενο και εχουν μια αρκετα μεγαλη δοση ανδρεναλινης.
Σκεφτομουν οτι ηθελα να ξεκινησω κατι αλλα θελουν ολα λεφτα(ΠΟΛΛΑ λεφτα) Οποτε λεω να ρωτησω μηπως ασχολειται καποιος με καποιο αυτο να δωσει καμια συμβουλη. Εχω ανησυχο πνευμα, αλλα σαν ανεργος φοιτητης δεν εχω λεφτα Σκεφτομουν να παω να βγαλω διπλωμα αλεξιπτωτιστη, αλλα ειναι 700 €, και μετα θες δικο σου εξοπλισμο ή να νοικιαζεις και που θα παω για πτωσεις; Απο που θα πεφτω; Μετα σκεφτηκα αλεξιπτωτο πλαγιας. Το γνωστο παρα 5. Παλι κοντα στα 600-700 παιζουν τα (αρχικα) διπλωματα και μετα, πρεπει να προχωρησεις σε αγορα εξοπλισμου για λιγο καιρο κανεις πτησεις μαζι με την σχολη και μετα απο οσο διαβασα εχεις το ελευθερο να πας οπου θες; Καταδυσεις σκεφτηκα αλλα δεν μου αρεσει σαν ιδεα. Ιστιοπλοια θα ηταν κατι πολυ ωραιο αλλα ειμαι σχετικα μακρια απο θαλασσα αν και Λαρισα που μενω τωρα απο το Βολο δεν ειναι μακρια αλλα πρεπει να βρω γνωστο να με παρει σαν πληρωμα( και οσο και αν εψαξα δεν βρηκα) Για πεστε αποψεις; Με τι ασχολειται ο καθενας και τι θα προτεινατε; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "extreme" χομπυ;
Αναρριχηση. Εισαι διπλα στα Μετεωρα...
|
|
|||
|
|||
δεν το ειχα σκεφτει να σου πω την αληθεια...ωραια προταση
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οχι ρε παιδια μην του λετε να παει για αναρηχηση και ελευθερο καμπιγκ το ελευθερο καμπιγκ εχει προστιμο θα του βγει μαζι με τον εξοπλισμο της αναρηχησης ο κουκος αηδονι που λεμε !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εαν κανει ελευθερο καμπινκ αλα αναριχηση οπως την φωτο ,να δουμε πως θα τον γραψουν.......με κανα ελικοπτερο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το GT-N8010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
με οτι και να ασχοληθεις, φροντισε να μπορει να σε ακολουθησει και η παρεα σου.....
δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα, απο το να περνας καλα με τους φιλους σου....κανοντας διαφορα παλαβα |
|
|||
|
|||
Τσίπουρα στα Κανάλια !
Στοιχίζει πιο φθηνά και προσφέρει άπειρες συγκινήσεις... |
|
|||
|
|||