|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ένστολοι σε ρόλο διαδηλωτών.........
Στην Βουλή βρίσκονται τα Προεδρεία των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεών του προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας προκειμένου να συναντήσουν τον Φώτη Κουβέλη και τον νέο γενικό γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη. Αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες διαμαρτύρονται στις περικοπές που έρχονται στα ειδικά μισθολόγια.Στο μεταξύ οι υπόλοιποι διαδηλωτές επέστρεψαν στο Υπουργείο Οικονομικών απ΄όπου ξεκίνησαν την πορεία τους.
Τα συνθήματα που φωνάζουν οι ένστολοι είναι:"Τα λόγια τα παχιά, τα λόγια τα παχιά, που πήγαν όσα λέγατε προεκλογικά". Οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας αναμένεται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους την επόμενη εβδομάδα. Όπως λένε χαρακτηριστικά, επι 20 ημέρες οι ένστολοι θα είναι στους δρόμους με συνεχείς κινητοποιήσεις. Παρών ήταν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ένστολοι σε ρόλο διαδηλωτών.........
|
|
|||
|
|||
Ολα πηγαίνουν κανονικά όπως έχουν προγραμματίστη. .....
Καλή συνεχεια Sent απο την σπηλιά μου.. |
|
|||
|
|||
Ό Όσιος Ηλίας πάντα παρών. Μπράβο του...............
|
|
|||
|
|||
Έτσι μπράβο!!!
Πάντα το παρακράτος συμπορευόμενο και αλληλέγγυο στο κράτος! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όχι και έτσι αδερφέ................ |
|
|||
|
|||
Sorry Ναπο, αλλά δεν έχω και την καλύτερη άποψη για τους Χρυσαυγίτες
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επίσης την ίδια άποψη έχω. Άν και μετά τις φάπες που έριξε στην ανώμαλη βολεμένη κουμουνίστρια άρχισα να τον συμπαθώ. Εξ΄άλλου ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο Πάν -κάλος είχε δηλώσει εάν το θυμάστε. Όποιος καταφέρει να σφαλιαρίσει κου#####στή θα γραφεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία............. |
|
|||
|
|||
ετσι...απλα πλεον ειναι φορα παρτιδα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η Ρένα Δούρου επικεφαλής της … πορείας των ενστόλων | ANTINEWS |
|
|