|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
οσμή καμμένου από την εξάτμιση...
...γύρισα από την δουλειά απόψε βρε παιδιά με σχετικά γρήγορο
ρυθμό σχεδόν όπως κάθε βράδυ και με ψιλόβροχο και όταν έφτασα μου ήρθε έντονη μυρωδιά σαν καμμένο καλώδιο ή κάτι τέτοιο Είναι δυνατόν να ακούμπησε κανα καλώδιο στην εξάτμιση και να το έκαψε?? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: οσμή καμμένου από την εξάτμιση...
Αν είναι κάτι σε πλαστικό ή καλώδιο σίγουρα θα σου έχει αφήσει κάποια λαδιά επάνω και θα το έβλεπες........της τα έχωσες???
|
|
|||
|
|||
Λογικά είναι η καινουργήλα!!! Για κάποια χιλιόμετρα όταν θα το έχεις πατήσει το γκάζι κιόλας, θα το μυρίζεις αυτό!!!
|
|
|||
|
|||
Η μυρωδιά καμμένου και μάλιστα καλωδίου, δεν είναι καλό σημάδι. Εάν το ξαναμυρίσεις πρέπει γρήγορα να την πας στο γιατρό.
|
|
|||
|
|||
Το ψιλόβροχο φταίει ,όταν βρέχει κολλάει η βρόμα στην εξάτμιση και βγάζει αυτήν την απαίσια μυρωδιά
|
|
|||
|
|||
Σωστός!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...αλλα για να ακουμπησε καλώδιο της μοτοσυκλετας ...αποκλείεται! ...γενικως εχεις κανει καμια μετατροπουλα?...εχεις συνδέσει εχτρα καλωδια στην μπαταρια και τετοια? |
|
|||
|
|||
και εγώ σήμερα μύρισα το ίδιο πράγμα .....Αλλά δεν βρήκα την αιτία ....
|
|
|||
|
|||
Υπολείμματα απο πλαστικη σακκουλα που άρπαξε (και κάηκε) στο μπροστινό της εξατμισης!
|
|
|||
|
|||
τουλάχιστον στο 1100 και απ όσο έχω δεί, στο 1200, δεν υπάρχουν κοντά τους καλώδια
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σπορ εξάτμιση για BMW R 1200 GS / Adventure | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 40 | 15-04-2009 22:11 |
Εξετάσεις οικολογικής οδήγησης από 1/1/09 | Arkas | Αυτοκίνητο | 1 | 31-12-2008 01:20 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 15:57 |
Πίνουμε από τα έτοιμα | Vakalos | Περιβάλλον | 8 | 15-12-2008 21:09 |
Παραγωγή βιοκαυσίμων τώρα και από κολοβακτηρίδια | riko46 | Επικαιρότητα | 2 | 15-12-2008 01:21 |