|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
HD National Rally 2010 (Λακωνία)
Συγκέντρωση μοτοσυκ/των HD στο Γύθειο Λακωνίας στα πλαίσια της κατ΄ έτος συνάντησης (στην Ελλάδα).
ΑΠΛΑ ΧΑΜΟΣ... Και τρυφερές υπάρξεις.. Αααααχ... πόνοι... Και τα γνωστά..... ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΛΑ... Όχι, για προσέξτε καλύτερα... Δεν <πίνουν> όλοι... Τα <φιλαράκια μου>... Ο καλύτερος είναι ληστής τραπεζών.... ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ.... Και βόλτες .. στα περίχωρα.. Και μερικοί απο τους παππούδες.... (οι αρχαιότεροι) Και μερικοί....ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΔΕΣ..Υπάρχουν και τέτοιοι... Υ.Γ. Λέω όμως να <αντισταθώ> και να ΜΗΝ βάλω τα στρηπ-τήζια γιατί θα με ΣΚΙΣΕΙ ο gsmaniac..... Μου το ΄πε ήδη...... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: HD National Rally 2010 (Λακωνία)
|
|
|||
|
|||
Εσύ τώρα γιατί χάρηκες..... Για τις Χαρλεούδες ή για την εκδρομή????
Έμαθα ότι σε <παντρεύει> η μάνα σου.... Αληθεύει???? |
|
|||
|
|||
Εσένα Κώστα, γιατί δεν σε βλέπουμε σε καμμία φωτό;
|
|
|||
|
|||
Όχι ο Κώστας δεν ήρθε...
Είναι λέει BMWδάκιας... Ναι το ξέρω... Αλλά εγώ τον ρώτησα όχι για τώρα, αλλά τι θα ΓΙΝΕΙ όταν θα ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.... Χε Υ.Γ. Η σωστή απάντηση είναι... Χαρλεάς. |
|
|||
|
|||
Ωραίος...................................
|
|
|||
|
|||
Οπου γάμος και χαρά ο Νικολάκης πρώτος!!!!!
Γιατι δεν λες την αληθεια??? Βρεθήκατε ολα τα παλιόπαιδα για να διαφημησετε την HAINEKEN... Σε χαίρομαι ρε Νικο.....εισαι μέσα σε ολα....με ενα ελατωματακι βεβαια......(λογο harley) αλλα τι να κανουμε,,,,,,σε αγαπάμε με τα ελατώματά σου!!!!! υγ....... Εχουμε αφησει μια εκκρεμότητα στην μέση,,,,,,,,για camping.....αντε γιατι βλεπω να πιανουν τα κρυα και προβλεπω να αρχισεις τις δικαιολογιες!!!! |
|
|||
|
|||
Εχουμε αφησει μια εκκρεμότητα στην μέση,,,,,,,,για camping.....αντε γιατι βλεπω να πιανουν τα κρυα και προβλεπω να αρχισεις τις δικαιολογιες!!!!
Να το σκεφτούμε Βασίλη μου, γιατί άκουσα ότι έχεις ένα ....θέμα με τα πόδια σου... Μου το ΄παν τα παιδιά από την Κων/πολη.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
To ειπα...να πω οτι δεν το'πα....... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ..... υγ1. Αν πιάσω τον ρουφιανο που με διεβαλε με αυτον τον τροπο....θα τον τιμωρησω ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ,,,,,θα τον υποχρεωσω σε καθαναγκαστικη βόλτα με HARLEY,,,,, Uγ2. Εχει και τα καλα του,,,τα μυρωδατα ποδια,,,,,,,διωχνεις τους ανεπιθυμητους επισκεπτες,,,,,ΜΥΓΕΣ----ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ---ΣΟΥΖΟΥΗΔΕΣ---ΧΟΝΤΑΚΗΔΕΣ--αααα....και πως τα λενε και τα αλλα,,,,-----ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ!!!! χεχεχεχεχε!!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Rally 2 pro | Albatros | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 12 | 28-05-2010 11:34 |
Super Rally Patras 2010 | Xarleas | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 26-05-2010 17:24 |
Εκδρομή μονοήμερη-διήμερη στην Ορεινή Αρκαδία & Λακωνία *28-29/11/09* | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 143 | 07-02-2010 13:09 |
Ο νικητής του Rally Dakar 2010 Cyril Despres | wet & dirty | Αγώνες | 8 | 06-02-2010 10:20 |
Έσφαξε τη μάνα και την αδερφή του στη Λακωνία για μια σόμπα ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 7 | 19-11-2009 17:09 |