|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
iMac Intel Core 2 Duo 24'' 3.06GHz
Πωλείται ο αγαπημένος μου iMac λόγω μετακόμισης σε MacPro.
Είναι αγορασμένος τον Φεβρουάριου του 09 αντί του ποσού των 2360 ευρώ. Τρέχει στα 3.06 GHz με 4 GB ram και σκληρό 320 GB και κάρτα γραφικών την NVIDIA GeForce 8800 GS. Φυσικά " φοράει " όλα παιχνιδάκια.... κάμερα, airport, bluetooth, DVD-R , Mic.... Θύρες USB, αλλά και 1 firewire 400 και 1 firewire 800, renove control. Έχει επίσης Apple Protect Plan έως τον Φλεβάρη του 2012 (!!!!!). Θα παραδωθεί με το show leopard 10.6 με νόμιμη άδεια αλλά χωρίς το DVD. ( Το δικό του DVD είναι το 10.5.8 ) Σε άριστη κατάσταση. ( το πληκτρολόγιο είναι λίγο βρώμικο αλλά θα το παραδώσω καθαρό.) Υπάρχει και το κουτί του. Αποστολή σε επαρχεία δυνατή. Τιμή 1400 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία στο zlatintsis@me.com ή ΠΜ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: iMac Intel Core 2 Duo 24'' 3.06GHz
Τερατακι το εργαλειο.
Καλοπουλητο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επίσης δεν προσπάθησα να συγκρίνω τιμές .. αλλά και τα 2300 τα έδωσα ( πριν 9 μήνες) και μάλιστα ακόμα τα πληρώνω. Και αυτός είναι ο λόγος που πάω και στο MacPro. Επειδή μ' αρέσει η τεχνολογία και την ακολουθώ αποφάσισα να πάρω το ΤΕΡΑΣ και να μείνω εκεί για 5-6 χρόνια ( ;. Orfeus ......εμένα και ο 24ης μου φάνηκε μεγάλος .. έκανα καιρό μέχρι να τον συνηθίσω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σόρυ που ρώτησα, αλλά νόμιζα ότι θα τρέχει πολύ πολύ βαριές εφαρμογές. Πάντως να το χαίρεσαι και να το απολαύσεις ,μεγάλη η επένδυση, να δώ πότε θα τα καταφέρω που είμαι με ένα Macbook G4 του 2004
|
|
|||
|
|||
Πως λέμε τέρας πληροφοριών...τέρας πληροφορικής...τέρας γνώσεων κτλ.
|
|
|||
|
|||
Η αγγελία αποσύρεται.
Ο υπολογιστής θα περάσει κανά 2 χρόνια ακόμα στο γραφείο μου ... |
|
||||
|
||||