|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Φωτοεξόρμηση με μοτό!
Μην μπορώντας να ακολουθήσω τα φιλαράκια εκ Τρικάλων εις στην Βορειοδυτική Ελλάδα που εξορμήσανε, () πραγματοποίησα μια μοτόβολτα με σκοπό την φωτογράφηση της περίπλου, τριγύρω της όμορφης & αγαπημένης μου Λίμνης Σμοκόβου! Ετσι με σύμμαχο τον καιρό την Κυριακή καβάλησα την δίτροχη καλλονή μου, και βούρ για φθινοπωρινές πόζες... Δρόμο πέρνω... ... δρόμο αφήνω... ... προσπαθώντας να ρίχνω κλεφτές ματιές πίσω μου! ... αλλά η Ελληνική πραγματικότητα με προσγειώνει ανώμαλα! Ε-65, πονεμένο θέμα για τον τόπο μου.... Εργο πνοής για την Θεσσαλία αλλά και για την Ελλάδα, έχει μείνει στην μέση, λόγω κρίσης... Ηδη δαπανηθήκανε μερικά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ αλλά το έργο έμεινε, μισοτελειωμένο.... Ο μεγάλος αυτός αυτοκινητόδρομος θα σύνδεε την Εγνατία με την ΠΑΘΕ. Δρόμοι ανάπτυξης.!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φωτοεξόρμηση με μοτό!
Για πάμε καλλιτέχνη
|
|
|||
|
|||
Αny way η ζωή συνεχίζεται και ως διψασμένος ποιητής, ψάχνω την "μούσα" μου στα ψηλά... το μέλλον μας..!!! Ο θεσσαλικός κάμπος και το χωριό Ανάβρα! Η Δροσοσταλιά, το φαγάδικο της θείας του Ντινόπουλου!! Ομορφο μαγαζί με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ θέα... .... και η μούσα περιτρανής & προικισμένη με ομορφιά και χάρη!! Ενα από τα δύο φράγματα που διαθέτη. |
|
|||
|
|||
Η λίμνη απομακρύνετε από το οπτικό πεδίο μου, καθώς ανηφορίζω τον ολοκαίνουργιο δρόμο που παραδόθηκε πρόσφατα! Το μοτίβο αλλάζει, γίνετε πιο πράσινο. Σταματάω για να θαυμάσω το μοναδικό προτρέτο της φύσης και στην συνέχεια πορεία για το όμορφο χωριό της Λουτροπηγής! Νοπές ακόμη οι μνήμες μου, με το οδοιπορικό που πραγματοποιήσαμε πριν δύο μήνες, θυμήθηκα οτι περάσαμε από αυτά τα μέρη όταν πήγαμε Ρεντίνα με τα παιδιά! (Λουτρά Σμοκόβου-Ρεντίνα-Λουτρά Σμοκόβου πίσω) Στάση για καφέ στο χωριό & αναζητώντας θέματα, για το φακό μου... Εργαλεία μιας άλλης εποχής... Από τα χρόνια της αθωώτητας που λένε.... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πίνοντας το καφεδάκο μου στην γραφική πλατεία του χωριού, παρατηρώ ότι τα σύννεφα κάνουν "νάζια & κόμψες" στον ήλιο... Μιλάμε για πολύ πράσινο η περιοχή! .... αλλά και η λίμνη φαίνετε "πονηρά" στον επισκέπτη! ... και σπίτια μιας άλλης εποχής ! Σόρρυ δάσκαλε, είπα να κάνω και εγώ κανένα εφέ... Οχι, δεν σας δείχνω την καινούργια μου σέλα, την θέα που έχει η πλατεία παρουσιάζω... |
|
|||
|
|||
.... Ομως η ώρα πέρασε, η οικογένεια Χωραφά με αναμένει να επιστρέψω για το μεσημεριανό μας.. Ετσι, ξανά καβάλα στην δίτροχη γριά μου, μίζα και ήδη σκέφτομαι & ονειρεύμενο την επόμενη (έστω μικρή) εξόρμηση μου κάπου... Το που δεν έχει σημασία, υγεία & βενζίνα να έχουμε και κάπου θα βρω να πάω.... Χάζεμα από ψηλά τα Λουτρά Σμοκόβου, πνιγμένα μέσα στο πράσινο! Ολα είναι δρόμος.... Το επόμενο wallpaper μου! Να είμαστε όλοι καλά και να κάνουμε όσο γίνετε
περισσότερα χλμ με την αγαπημένες μας μοτό. Μικρές/μεγάλες ότι έχει ο καθένας μας.... Καλό βράδυ σε όλους σας... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελεια!!! Τελεια!!!! Συγουρα θα παμε! |
|
|||
|
|||
Καλά να είσαι Αργύρη με το καλό και η επόμενη.
|
|
|||
|
|||
Ωραίες φωτο αργυρη μου.να σε καλα.....
|
|
|