|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Παράλληλη χρήση μεγάλου on-off και παπιού
Στηριζόμενος στην εμπειρία μου καταθέτω τις απόψεις μου και θα ήθελα
να ακούσω και τις δικές σας. Το 2008 έκανα το λάθος να χρησιμοποιώ παράλληλα το R1200 GS και το παπάκι , μέσα στην Αθήνα.Ολα τα κακά , μου συνέβησαν (και ήταν 3 περιπτώσεις) με το παπάκι. Κι' αυτό το αποδίδω στο γεγονός ότι είχαν καταγραφεί στο "σκληρό μου δίσκο " οι αντιδράσεις και η συμπεριφορά του μεγάλου on-off. Νόμιζα ότι θα φρενάρει το παπί , αυτό δεν φρέναρε.Νόμιζα ότι θα στρίψει το παπί , αυτό δεν έστριβε. Στο διά ταύτα , κατήργησα το παπί............ Last edited by skippybi; 23-11-2009 at 16:28. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παράλληλη χρήση μεγάλου on-off και παπιού
αφού δε σε θέλει το ρημάδι...
καλά του έκανες!!! |
|
|||
|
|||
Χρησιμοποισε το gs καθημερινα , και για την ασφαλεια σου , και γιατι οταν εμεις και εσυ, θα γινουμε φουσκι! η gs σου θα υπαρχει ακομα!
|
|
|||
|
|||
θα συμφωνήσω μαζί σου.μου συμβαίνει το ίδιο με σένα οταν οδηγαω το σκούτερ.
|
|
|||
|
|||
εγω παλι απο το 1200αρη παιρνω το σκουτερακι....50αρι,διχρονο......πολυ γελιο μιλαμε....αλλα και μεγαλοσ κινδυνος.....καλυτερα ειναι να εχεις ενα για ολα αλλα δυστυχως......και τα μικρα εχουν την πρακτικοτητα και ευελιξια τους........
|
|
|||
|
|||
δεν εισαι μονος
Ασε την καντεμια οταν εισαι με το παπακι συναντας ολο το <<καλο κοσμο >> οταν εισαι με το 1200 δεν σε βλεπει ουτε η μανα σου Last edited by EOD-K9; 23-11-2009 at 18:24. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όντως!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτο που το βαζεις;;;;;;;;;; Απόσπασμα:
Αστειευομαι φυσικα ετσι; |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Ναι ναι, αυτος ειναι, πιαστε τον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την σωστή χρήση του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 39 | 17-07-2012 10:56 |
Tubliss για χρήση ελαστικών σε Enduro χωρίς αεροθάλαμο | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 03-10-2009 12:59 |
Ελαστικά για συνδυασμένη χρήση | wet & dirty | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 30-06-2009 00:47 |
Τα μικρά μυστικά ενός μεγάλου σπιτικού μπέργκερ | Alext | Διάφορα | 27 | 29-06-2009 23:57 |