|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Αυστριακές Άλπεις - πείτε μου please...
Μετά το φετινό μου ταξίδι στις Ελβετικές & Ιταλικές Άλπεις, και με γνώμονα το "με το τέλος ενός ταξιδιού ξεκινάμε την ετοιμασία του επόμενου", είπα να "κλείσω τις τρύπες άφησα ανοιχτές". Ήταν τόσο όμορφα τα μέρη εκεί, που δεν είναι να αφήνεις κομμάτια ανεξερεύνητα. Έτσι λοιπόν λέω να ετοιμάσω για τη νέα σεζόν, τα κομμάτια των Άλπεων που άφησα στο προηγούμενο ταξίδι, δηλαδή Γαλλικές και Αυστριακές Άλπεις (αν τέλος πάντων δεν έχουμε πτωχεύσει ). Για τις Γαλλικές έχω όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι. Χρειάζομαι λίγο τη βοήθειά σας στις Αυστριακές και συγκεκριμένα, έχω 2 ερωτήσεις για όσους έχουν προσωπική προηγούμενη εμπειρία από την περιοχή κάτω από το Salzburg και επίσης από την περιοχή δυτικά του Innsbruck (Tyrol):
Thnx! Last edited by Strats; 23-09-2011 at 20:13. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυστριακές Άλπεις - πείτε μου please...
Απόσπασμα:
μπορώ να σου προτείνω κάποια μέρη και διαδρομές ευχαρίστως |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1.Στην λιμνη του Hallstatt καλο ειναι να μην μεινεις στο ομωνυμο χωριο,γιατι ειναι σχετικα ακριβο.Μπορεις να μεινεις στο Obertraun μολις 5 χιλιομετρα παρακατω.Θα σου προτεινα το Seehotel.Καλο,καθαρο με θεα στην λιμνη και το υπολογιζεις κανα 70αρι με πρωινο.Επισης διανυκτερευση μπορεις να κανεις και στο Bad Ischl.Γραφικο και ομορφο.Δεν εχω μεινει,αλλα θα σου αρεσει.Θα μπορουσα να σου πω και αλλα,αλλα οτι και να σου λεω,πανω κατω τα ιδια θα ειναι...γενικα ολα τα χωρια απο εκει ειναι ομορφα... 2. α)Βολτακι απο Hallstatt για Bad Aussee.16 χιλιομετρα πνιγμενα στο πρασινο.Και πιο μετα εαν συνεχισεις βεβαια το ιδιο ομορφα ειναι.Απλα σου δινω το στιγμα. β)παλι απο Hallstatt,φτανεις Gossau και αφου περασεις απεναντι τον Α10,ξεκινας τον 164 η αλλιως τον Dienten Sattel.ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ!!φιδισια διαδρομη περναει μεσα απο δαση,ποταμια και τα σχετικα...απλα μαγικη,αλλα και στριφτερη σε περιπτωση που εισαι του σπορ... γ)Επισης να ξερεις πως μια απο τις καλυτερες διαδρομες στην Αυστρια ειναι και ο 120.Ειναι λιγο βορειοτερα απο το Hallstatt,ξεκιναει απο το Gmunden.Πιστευω πως οποιο κομματι του και να κανεις θα σου αρεσει... Εαν θυμηθω τιποτα αλλο θα σου πω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 23-09-2011 at 23:48. Λόγος: Διόρθωση .... |
|
|||
|
|||
Στράτο, ομορφα για να μείνεις στην περιοχή που λέει ο μαγγελάνος είναι το bad ischl και το monsee στην κορυφή απο το πέταλο της λίμνης
στο χαλστατ μπορείν να πας για καφέ απο τον 166 σε μια απίστευτη διαδρομή ο 154 απο εκεί (απο το monsee αν διανυκτερεύσεις) θα σε βγάλει στον 120Α που επίσης είναι μια πάρα πολύ ωραία διαδρομή αν έχεις στο πρόγραμμα να πας μετά βόρεια |
|
|||
|
|||
Στράτο ψάξε λίγο για Ammergau Alps,είναι Βαυαρικές και Αυστριακές Άλπεις (περιοχή Tyrol).Εφόσον θα κινηθείς σ'αυτή την περιοχή θα σου πρότεινα να επισκεφθείς και το χωριό Fussen (Βαυαρία) με τον περίφημο πύργο Neuschwanstein.Πολύ ωραίο Αυστριακό χωριό είναι το Kitzbuhel, οι λάτρεις του Σκι θα το γνωρίζουν, το χιονοδρομικό του είναι το δεύτερο καλύτερο στον κόσμο.Γενικότερα η γύρω περιοχή είναι γεμάτη πανέμορφα χωριά αυτό που με κέρδισε ιδιαίτερα ήταν το Zell am See. Αξίζει να επισκεφθείς και τα Fieberbrunn, Kaprun.
Πανέμορφα μέρη φίλε, εύχομαι τα σχέδια σου να γίνουν πράξη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Kitzbuhel και Kaprun έχω πάει για σκι, μπορώ να πω ότι το Kitzbuhel (όπως και το St. Anton) είναι τα πιο όμορφα χωριά - χιονοδρομικά που έχω δει. Πραγματικά δε βλέπω την ώρα να δω και το Zell am See που το ακούω χρόνια τώρα! Και το Fussen απ ότι φαίνεται κέρδισε διανυκτέρευση Να είστε καλά παιδιά, σας ευχαριστώ όλους! Ότι άλλο έχετε σχετικά, ρίξτε το, θα το ρουφήξω |
|
|||
|
|||
Με τις πολύτιμες πληροφορίες σας (να ευχαριστήσω επίσης και τον Dent και τον moby για τις πληροφορίες τους στην προσωπική μας επικοινωνία), έχω έτοιμη πλέον την VERSION 1 του route plan μου .
Όποιος νομίζει ότι έχω παραλείψει κάτι πολύ σημαντικό, ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ!!! AUSTRIAN ALPS 2012, v1.0 (με το καλό...) 1η ΗΜΕΡΑ: ANCONA – CORTINA: 460km Ancona, Italy to Cortina d'Ampezzo Belluno, Italy - Google Maps 2η ΗΜΕΡΑ: CORTINA – GROSSCLOCKNER – HALLSTATT: 285km Cortina d'Ampezzo Belluno, Italy to Hallstatt, Austria - Google Maps 3η ΗΜΕΡΑ: HALLSTATT – SALZBURG – KITZBUHEL – ZELL AM SEE: 316km Hallstatt, Austria to Zell am See, Austria - Google Maps 4η ΗΜΕΡΑ: ZELL AM SEE – GERLOSPASS – SEEFELD: 167km Zell am See, Austria to Seefeld, Austria - Google Maps 5η ΗΜΕΡΑ: SEEFELD – TYROL and VORARLBERG, 6 passes – SEEFELD: 347km Seefeld, Austria to Seefeld, Austria - Google Maps 6η ΗΜΕΡΑ: SEEFELD - The SILVRETTA High Alps Road - ST. ANTON: 268km Seefeld, Austria to Sankt Anton am Arlberg, Austria - Google Maps 7η ΗΜΕΡΑ: ST. ANTON – MILANO: 370km Sankt Anton am Arlberg, Austria to Milan, Italy - Google Maps 8η ΗΜΕΡΑ: MILANO - ANCONA: 440km Milan, Italy to Ancona, Italy - Google Maps |
Tags |
αυστρια, αυστριακες αλπεις, tyrol |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστο | antonis1150GSA | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 18-05-2011 11:06 |
Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 21:13 |
Το Facebook ιδρύει ειδικό σώμα για την ασφάλεια των χρηστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 15-12-2009 18:00 |