|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ (ΚΛΕΙΣΤΟ) ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200-250 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ.ΦΟΡΕΣΑ ΕΝΑ DAINESE PERFOMANCE.ΚΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ AIROH ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟ?ΑΠΟ ΑΝΕΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ AIOROH LEOX TWIST ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ?
ΘΕΝΚΣ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ
Δοκιμασε κανενα Uvex,Shark.
Νομιζω οτι τα Uvex ειναι καλα κρανη. Απο θορυβο δεν ξερω να σου πω. Για την μειωση του θορυβου παιζει ρολο τι μηχανισμο εχει για να στηριζεται η ζελατινα (αν δηλαδη εχει αυτα τα μαυρα πλαστικα καπακια αριστερα και δεξια), η σχεδιαση και αν εχει και το προστατευτικο απο κατω (υποσιαγωνιο λεγεται; θα σε γελασω). Σαν αυτο ποιυ εχουν τα Schuberth δηλαδη. |
|
|||
|
|||
το τι θα πάρεις είναι καθαρά δικό σου θέμα αλλά εγώ θα σου πρότεινα να μην τσιγκουνευτείς τα λεφτά στο κράνος. Αν μπορείς δώσε 400-450 να πάρεις ένα καλό κράνος. Μην παίζεις με αυτό. Είναι η μοναδική επένδυση που μπορεί να σου σώσει τη ζωή. Φρόντισε να είναι αξιόπιστη. Καλές αγορές κ αν θες κ άλλες προτάσεις εγώ και άλλοι πόσοι συμφορουμίτες εδώ μπορούμε να σε γεμίσουμε με τόνους έρευνας αγοράς.
Καλά και συνετά ψώνια |
|
|||
|
|||
Θα συμφωνήσω με τον Ηλία δες τα Shark σε αυτές τις τιμή βρίσκεις ένα καλό.....
|
|
|||
|
|||
δοκίμασε σε κάποιο μαγαζί τα νούμερα σε SHARK και μετά δες στο fc-moto.de κάποιες προσφορές που "τρέχουν" αυτή την εποχή
|
|
|||
|
|||
Δες λίγο και αυτό, είναι της DAVIDA, είναι όμως ανοικτό.
|
|
|||
|
|||
Ρίξε μια ματιά στο http://www.davida.triple-a.gr
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ-ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ;;;;; | hargs | Κράνη | 29 | 31-01-2011 12:04 |
ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ | panagiotis.farmer | Κράνη | 18 | 24-11-2010 10:18 |
ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ | vaskoukou | Κράνη | 6 | 11-06-2010 00:45 |
ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ | BOXER | Τι μας έτυχε | 30 | 13-03-2010 10:18 |
ΡΩΣΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΡΑΝΟΥΣ | EOD-K9 | Αστεία Video | 18 | 04-12-2009 11:12 |