|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Βοήθεια για ρύθμιση βαλβίδων και συγχρονισμό R1200GS
Είναι κάνας συμφορουμίτης που να ξέρει και να έχει χρόνο να με βοηθήσει να ρυθμίσουμε βαλβίδες και να κάνουμε συγχρονισμό σε κυλίνδρους?
Το εξουσιοδοτημένο δεν χρεώνει ακριβά για αυτές τις εργασίας απλά θέλω να μάθω να τις κάνω μόνος μου. Διάβασα πως γίνεται, είδα και βιντεάκια, αλλά με τις βαλβίδες μπορεί να γίνει ζημιά και θα ήθελα να βρίσκεται εκεί και κάποιος που το έχει ξανακάνει. Τα χέρια θα τα λερώσω εγώ! Εργοδηγό θέλω.... Συγχρονισμό επειδή ξέρω ότι χρειάζεται ένα μηχάνημα στην τελική το πάω και στο συνεργείο Βάζω τις μπύρες και τα σουβλάκια. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βοήθεια για ρύθμιση βαλβίδων και συγχρονισμό R1200GS
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αν δεν βιάζεσαι επειδή το έχω κάνει πρόσφατα και μένουμε κοντά πολύ ευχαρίστως απλά γυρνάω από διακοπές 24 Ιουλίου
Αν βολεύει είμαι εθελοντής για την ρύθμιση βαλβίδων |
|
|||
|
|||
ελάτε βόλτα στην καλαμάτα να κάνουμε τις βαλβίδες.
έχω και το twin max για τον συγχρονισμό. |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για Καλαμάτα. Αν κάτι αλλάξει θα σε έχω στα υπόψη.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν γυρίσεις με το καλό πάρε με ένα τηλ. στο 6973796344 να το κανονίσουμε. Τώρα μένω Μεταμόρφωση αλλά δεν βρήκα τρόπο να το αλλάξω στο προφίλ. Αν έχεις χώρο στο Μαρούσι έρχομαι εγώ για να μην σε ταλαιπωρώ. Αν δεν έχεις θα σε ταλαιπωρήσω λίγο να έρθεις μέχρι Μεταμόρφωση. Αντε να βρούμε και εθελοντή για συγχρονισμό και είμαστε κομπλέ. Σε ευχαριστώ πολύ. Περιμένω νέα σου... |
|
|||
|
|||
Σε σένα αγορίνα μου θα έρθω τον Αύγουστο γιατί η κυρά είναι από Καλαμάτα και το προικώον βρίσκεται εκεί και κατεβαίνω συχνά.
Εάν ισχύει η προσφορά και επειδή χρειάζομαι συγχρονισμό θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ζωή και η μηχανή δεν έχουν όπισθεν . Από το iPad μου |
|
|||
|
|||
ΟΚ όταν έρθω θα τα πούμε δια ΤΦ
|
|
|||
|
|||
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και μέσα από το νήμα τον Αχιλλέα που με βοήθησε στην ρύθμιση των βαλβίδων.
Με την σειρά μου δηλώνω διαθέσιμος φυσικά για όποια βοήθεια χρειαστεί ο Αχιλλέας αλλά και οποιοσδήποτε άλλος συμφορουμίτης για να κάνει service μόνος του. Άν βρούμε και κάποιον να μας βοηθήσει με συγχρονισμό των κυλίνδρων θα είμαστε κομπλέ! |
|
|||
|
|||
Αυτα ειναι φίλε!! ... Να γιατι GS Forum !!! Συχγαρητηρια στον Αχχιλεα ... αλλα και σε σενα.
... Καμια φωτο δεν μας ριξατε απ την συναντηση να σας χαρουμε! |
|
|