|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Από που "βγαίνει" το nickname σας
Ο κάθε ένας μας έχει ένα nickname περίεργο η όχι. Όμως από που "βαίνει" αυτό? πως μας "ήρθε" και το βγάλαμε ?
Ας κάνω την αρχή μιας που έθεσα το ερώτημα manos romanos-έτσι απλά |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από που "βγαίνει" το nickname σας
Αρχικά
(ge)orge(pol)itis Last edited by gepol; 05-10-2009 at 10:25. |
|
|||
|
|||
V απο το Vassilis
pentza ειναι μια συντμηση του επωνύμου μου, που μου το κόλλησαν στον στρατό |
|
|||
|
|||
Μια που το χειμώνα δουλεύω στα χιονοδρομικά κέντρα παραδίδοντας
μαθήματα Ski & το καλοκαίρι κάνω για προσωπική μου ευχαρίστηση Ski στην θάλασσα ! Ε, αφού με λένε & Γιώργο…..να λοιπόν Geo + Ski = Geoski |
|
|||
|
|||
Οταν παλια δουλευα στην intracom συνηθιζοτανε να βγαινει το email μας απο το πρωτο γραμμα του ονοματος και τα τρια γραμματα του επωνυμου.Κανονικα θα ηταν δηλαδη emich: (e)-lias (mich)-alitsis.Επειδη ομως αυτα ηταν πεντε γραμματα και οχι τεσσερα το επωνυμο μου το εκαναν (mix)alitsis και απο εκει το κρατησα και γω: (e)-lias (mix)-alitsis (emix).
|
|
||||
|
||||
Γιατί, το παλιό μου nickname Nick_Adve,
που ήταν γραμμένο σε πολλά φόρα, κάποιοι ή μαλλον κάποιος (όνομα κ μη χωριό) μ' έκανε να το σιχαθώ .... Έτσι το άλλαξα σε Λεοντόκαρδος ..... .
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
DIONISIS απο το ονομα του εγγονου μου............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πεστο ντε!!!!!οτι εισαι παιδι του Προέδρου!!!!!!!! το δικου μου το κολλησε η παρεα του βουνου πριν πολλα χρονια wet επιδη ημουν συνεχεια μουσκεμα απο τα ποταμια και dirty λογο λασπης...... |
|
|||
|
|||
Ελα που δεν ειμαι...! Αλλα προκειμενου να ζησω την οικογενεια μου, γινομαι!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |