|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ.ΕΧΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΗ ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑ.
ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ,ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
|
|
|||
|
|||
,.,.,.οταν θα ρθω στας Αθήνας,.,. θα ρθω να σε βρω
καλές δουλειές bro |
|
|||
|
|||
Μπράβο τους που έκαναν το αυτονόητο ενώ άλλες υπηρεσίες βάση των νέων οδηγιών για Γρηγόρη ανάπτυξη θα το εξετάσουν μετά τις διακοπές τους
|
|
|||
|
|||
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.
ΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ. |
|
|||
|
|||
Καλες δουλειες.Που Παγκρατι;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΓΙΩΡΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΟΘΕΟΥ ,ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. |
|
|||
|
|||
Απο προσωπική εμπειρία θέλω να πω και εγώ οτι τα παιδιά της πυροσβεστικής ειναι σε άλλο επίπεδο γενικά. Ειχα ενα προβλημα καποια στιγμή και η μόνη υπηρεσία που εδειξε ενδιαφέρον και με βοήθησε ηταν η πυροσβεστική. Και αυτό το λέω γιατί ως γνωστό δήμοι-αστυνομία κλτ υπάρχουν μόνο στα χαρτιά , και με αυτό άλλωστε ασχολούνται.
Με την ευκαιρια θελω να πω εαν μεγάλο ευχαριστώ στα παιδια της πυροσβεστικής των Οινοφύτων και ειδικά στον Αλέκο. Ενδεικτικά σας αναφέρω οτι οση ωρα ημουνα στο γραφείο του ,για να μπορουμε να μιλησουμε ελευθερα, δύο παιδιά του σώματος είχαν αναλάβει να κάνουν babysitting στα πιτσιρικια μου. |
|
|||
|
|||
Μπράβο στην Π.Υ.
|
|
|