|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Η γιαγιά!
Σας παρουσιάζω την γιαγια της οικογενείας...
Λιγη σουπερ βενζινη και είναι έτοιμη για όλα! Στο βιντεακι την βαζω μπροστα περισυ τον Οκτώβρη μετα από εναμιση χρόνο ακινησίας... και φυσικα παιρνει με την τρίτη μανιβελιά! Για πειτε οι γνώστες... για λιγες σκουριές στις εξατμισεις της, προτείνετε νικέλωμα, και αν ναι, που και με τί κόστος? Σας ευχαριστω ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η γιαγιά!
|
|
|||
|
|||
Γνώμη μου είναι να μην δώσεις ούτε ένα €.
Για τις εξατμίσεις ψιλό σύρμα τρίψιμο (ελαφρύ) και λίγη αλοιφή. Παλαιά είναι τι σε πειράζει να το δείχνει κιόλας................... |
|
|||
|
|||
Φίλε Σωτήρη δεν το ήξερα οτι είχες τέτοια ΓΙΑΓΙΑ!!! Respect!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ηταν το οικογενειακο τους μεσο μετακινησης την δεκαετια του 60 και λιγο 70... Απο εκει και μετα ξεκουραζεται και δεχεται τις περιποιήσης μας. που και που μας παει και καμια βολτα ... μικρη... του τετραγωνου, η μεγαλη... ολοκληρης ζωης ! |
|
|||
|
|||
Κ Ο Υ Κ Λ Α ! ! !
|
|
|||
|
|||
Και πάνω που έλεγα ότι θα περάσω ένα ήσυχο πρωινό...!
Πες μου ότι είναι R69;;; (Με το μαλακό όμως!) Απίθανο το εργαλείο, ετοίμασέ το για βόλτες! Αν δεν καθαρίσουν με αλοιφή οι εξατμίσεις, τη δικιά μου την γυάλισε αυτός... |
|
|||
|
|||
Φίλε μου.............
Τί χαρά νά βλέπω τέτοια κορίτσια νά κυκλοφορούν στούς δρόμους !!! Καί τό ωραίο είναι ότι ακόμα είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση !!!! Πιστεύω οτι αυτές οι μηχανές , ήταν -είναι- καί πάντα θά ειναι ΜΑΧΙΜΕΣ !! Δηλαδή εγώ πού ακόμα κυκλοφορώ , ταξιδεύω, αγωνίζομαι (36ωρα) , καί κερδίζω καί κύπελα !!!! μέ ενα GS 1000 τού '88 , τί πρέπει νά πώ. Χρησιμοποίησε την μηχανή σάν νά βγήκε σήμερα από τό εργοστάσιο... Βρίσκεις τά πάντα , λίγο ψάξιμο θέλει μόνο , καί μέ τό διαδύκτιο ειναι πανεύκολο.... Πάντα ήμουν φάν τής παλαιάς μηχανής, ειδικά οταν αυτή ...απλά ...είναι η μηχανή σου.... Τίποτε άλλο.. Τώρα το οτι είναι BMW ( βγήκαν καί άλλες αργότερα ; δέν θυμάμαι ....) .....καί μέ sidecar !!!! θά πρέπει να σέ κάνει υπερήφανο !!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολυ καλή κατάσταση...