|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
BMW navigator IV
Mερικες ερωτησεις για το μαμισιο navigator
Οι χαρτες και η αναζητηση δρομων ειναι με λατινικους χαρακτηρες,γινεται να γυρισει στα ελληνικα αυτο? με μπερδευουν καπως τα greeklish και η οθονη αφης δεν μου φαινεται πολυ ευαισθητη.Δηλαδη αρκετες φορες, πρεπει να πατησω το εικονικο πληκτρο "πισω" αρκετες φορες για να πιασει.Υποθετω οτι δεν ειναι πολυ ευαισθητη για να γινεται σωστα η χρηση με τα γαντια? η εχει καποιο προβλημα? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW navigator IV
Οι χάρτες και η αναζήτηση δρόμων μπορούν να γυρίσουν στα Ελληνικά εφόσον είναι περασμένα μέσα βέβαια τα απαιτούμενα αρχεία.
Την οθόνη με τα γάντια τη χρησιμοποιώ και είναι ακριβείας. Μήπως θέλει calibration?? Δε θυμάμαι... αλλά λογικά πρέπει να έχει calibration procedure !! |
|
|||
|
|||
Εχω κανει calibration.Φορωντας τα γαντια ειναι οντως αρκετα ακριβειας..Με γυμνα χερια δεν πιανει παντα το πατημα μου.
Ποια αρχεια πρεπει να κατεβασω για να γυρισει στα ελληνικα? Στην αναζητηση μου δινει την επιλογη να γραψω ελληνικα αλλα αν κανω αναζητηση στα ελληνικα δε βρισκει τιποτα,προφανως επειδη οι χαρτες ειναι στα λατινικα. Υπαρχει περιπτωση να εχασε τα ελληνικα με το update που εκανα στους χαρτες? Last edited by chaos; 02-02-2011 at 08:37. |
|
|||
|
|||
Τελικα εχει προβλημα,τσεκαριστικε απο τον τεχνικο στην αντιπροσωπεια.Σε αναμονη λοιπον του ΟΚ απο την γερμανια για να γινει αντικατασταση.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά ξεμπερδέματα .
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW Motorrad Navigator III | nival | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 13 | 07-07-2010 17:16 |
bmw navigator II | Μπουρακης Ηλιας | Πλοήγηση - Hardware και Software | 2 | 12-06-2010 02:17 |
BMW MOTORRAD NAVIGATOR | gkol | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 16 | 03-05-2010 14:53 |
BMW MOTORRAD NAVIGATOR | dim1150gsa | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 8 | 18-02-2010 22:49 |
BMW Motorrad Navigator III plus | drdm12345 | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 12 | 17-12-2009 07:24 |