|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ραγισμένο κάρτερ
Καλημέρα παιδιά. Τι καλημέρα δηλαδή, όταν πρωί πρωί ραγίζεις το κάρτερ του 1100GS σου. Εδώ και μερικές μέρρες είχε χαλάσει το μονό σταντ και το διπλό δεν ήταν στα καλύτερά του. Όταν ανέβαζα τη μηχανή, κόντραρε αρκετά. Μέχρι που σήμερα το πρωί άκουσα ένα κρακ. Μετά από λίγο με ειδοποιήσανε για τα λάδια που στάζανε. Το κάρτερ ράγισε στην δεξιά πλευρά κοντά στην ένωση με το στάντ. Μαζί με αυτό ράγισε και καρδιά μου φυσικά. Φίλοι μου ζω στην επαρχία, καταλαβένετε λοιπόν ότι η μηχανή πρέπει να ανέβει Αθήνα. Θέλω να μάθω πριν την πάω συνεργείο αν μπορεί να κλείσει, σφραγιστεί αυτή η ρωγμή, ή πάμε για κάρτερ. Δεύτερον αν το κάρτερ είναι ένα κομμάτι ή ξεχωριστά μέρη.
Ευχαριστώ υ.γ. : Αν είναι ενιαίο το κάρτερ, μήπως πουλάει κανείς κανενά παπί.....????? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ραγισμένο κάρτερ
οχι ρε φιλε ...... πω πω τι επαθες ...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Άσχημο....
Κατ αρχήν πάρε τηλ. παντού, μπορεί να έχουν από παλιά ή τρακαρισμένα.. δες και πάτρα. Και δεύτερον ιντερνετ. |
|
|||
|
|||
το καρτερ χωριζεται σε δυο κομματια- αριστερο και δεξι. το θεμα ειναι τα εργατικα γιατι εκτος του οτι πρεπει να χωριστει η μηχανη, πρεπει να λυθει τουλαχιστον το μισο μοτερ (κεφαλη-κυλινδρος-καρτερ), αν οχι ολοκληρο, για να το επισκευασεις. ρωτησε ποσο θα κοστισουν τα εργατικα για αυτη την αλλαγη, μηπως σε συμφερει να βρεις ολοκληρο μοτερ και να το βαλεις πανω, αλλαγη που θα σου κοστισει αρκετα λιγοτερα σε εργατικα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλη τυχη φίλε μου!!! |
|
|||
|
|||
τα κάρτερ παλαιότερα τα κόλλαγαν......αν δεν έχει γίνει κομμάτια αλλά κάπου έχει ανοίξει μια σχισμή, ρώτα εκεί που επισκευάζουν φορτηγά, τουλάχιστον να έχεις μια προσωρινή λύση μέχρι να δεις τί θα κάνεις....
|
|
|||
|
|||
μιλαμε για γκαντεμια ετσι!!...καλο κουραγιο!!
|
|
|||
|
|||
Σου εκατσε λαχειο...
|
|
|||
|
|||