|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Nα πάρω GS ή GSA ;;;;;;
Γεια σας συμφορουμίτες
Είμαι ένα νέο μέλος στην παρέα σας και βλέπω ότι έχετε κάνει πολύ και καλή δουλειά. Αν και ακόμη δεν είμαι κάτοχος μιας GS πιστεύω ότι μέχρι και το φεβρουάρη κάτι θα έχω καταφέρει. Έχω ένα v strom και αποφάσισα να ανέβω κατηγορία και βρίσκω την GS ως μονόδρομο. Εδώ θα ήθελα τι βοήθεια σας, μιας και κινούμε κατά κύριο λόγο μέσα στην πόλη και δύσκολα βλέπω να κάνω κάποιο ταξίδι στο κοντινό μέλλον (μιας και μόλις έγινα πατέρας για 2η φορά) ποιο μοντέλο θα μου προτείνατε το απλό GS ή το ADVENTURE......και επειδή μάλλον πάω για μεταχειρισμένο (μπορεί και εκ Γερμανίας) τι πρέπει να προσέχω και τι προβλήματα έχουν ακουστεί-παρουσιαστή γενικά( κοιτάζω για μοντέλα 2008 και μετά) εκτός αυτού το απλό GS ξεχωρίζει σαν μοντέλο 2008 από τα πλαστικά του το ADVENTURE όμως πως το ξεχωρίζω??? Αυτά από μένα ελπίζω να μη σας κούρασα και περιμένω απόψεις σας και γνώμες ΥΓ.Αν κάποιος ενδιαφέρετε για κάποια αλλαγή με το v strom μου πολύ ευχαρίστως να τα πούμε!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nα πάρω GS ή GSA ;;;;;;
Να προτιμήσεις για μέσα στη πόλη το απλό GS είναι πιό ευέλικτο, αν είσαι πάνω από 1.80 μπορείς να πάρεις και το ADV είναι πιό όμορφο.Τα ξεχωρίζεις από τα χρώματα ,τον αριθμό πλαισίου και επί πλέον ηλεκτρονικά που έχουν τα μοντέλα 08-09.Τα τελευταία μοντέλα δεν παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα.
Ελπίζω να βοήθησα. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Γιατί εκ Γερμανίας ;;;; Υπάρχουν μηχανάκια στην αγορά, GS & GSA, σε άψογη κατάσταση κ σε τιμές (σήμερα) πολύ συμφέρουσες ... Όσο για τα προβλήματα, ποτέ δεν ξέρεις τί κ πότε θα σου βγάλει κάτι .... Το αγοράζεις, μετά τον απαραίτητο οπτικό από σένα έλεγχο και μηχανολογικό από κάποιο εξουσιοδοτημένο (δυνατότητα που μάλλον δεν έχεις από Γερμανία ), και καλή τύχη με καλά χιλιόμετρα .... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
κ εγω θα συμφωνησω για το απλο αδερφε!!!
σκεφτομουν να το αλλαξω κ να παω στο adve αλλα εκανα test drive κ αλλαξα γνωμη σκεπτομενος την κινηση μεσα στην πολη.... προσωπικα για μενα το απλο ειναι πιο ευελικτο αν κ οτι καβαλας το συνιθιζεις αργα η γρηγορα... καλη συνεχεια!!! |
|
|||
|
|||
Εγω με τη σειρα μου θα σου προτεινω Adventure και αν δεις οτι δυσκολευεσαι στην πολη κανε αλλαγη σελας.Το καινουριο το εχουν κανει facelifting και το καταλαβαινεις απο το κενο στο πλαι του μπροστινου φτερου..
Καλη επιλογη..ο,τι και να παρεις θα ναι σιγουρα ομορφο! |
|
|||
|
|||
Το αdve,σαφέστατα είναι πιο όμορφο,ωστόσοτο gs είναι πιό ευέλικτο μέσα στην πόλη....Αν το συνηθήσεις είναι σαν μεγάλο παπί...Ο όγκος του adve σου δίνει άλλη αίσθηση στην οδήγηση,πιο επιβλητικό... Το gs επίσης λόγω βάρους και όγκου πάει λίγο πιο γρήγορα(λόγω αντιστάσης του αέρα)και έχει λιγότερη κατανάλωση...
Επίσης το adve είναι πιο ψηλό.....Ότι και να αποφασίσεις δέν θα το μετανιώσεις..... |
|
|||
|
|||
Οδηγείς και τα δύο και βλέπεις ποιό σου "κάθεται" καλύτερα.
Από V-strom σοφότερη επιλογή είναι το Gs. Θα του πιεις το ζουμί, θα σε πάει παντού, γρήγορα, σβέλτα και με ασφάλεια. Αν πάλι σου αρέσει ο όγκος και η μεγαλύτερη προστασία από τον αέρα στα ταξίδια, προτιμάς το Adve. Επιμένω πάντως να κάνεις το test ride και μετά να αποφασίσεις... |
|
|||
|
|||
Αυτή η μηχανή είναι σαν τη γυναίκα!
Να πάρεις όποιο μοντέλο σου κάτσει καλύτερα στο μάτι! Αμα σου αρέσει μετά θα του βρίσκεις μόνο προτερήματα! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να το πάρω? | doukas tasos | Κράνη | 14 | 25-06-2009 11:49 |