|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Αλλαγή βενζίνης στο ρεζερβουάρ, μετά από ακινησία.
Παιδιά, άλλη μια βοήθεια θέλω.
Έπειτα από ακινησία 15 μηνών του Dakar, και ενώ έχω γεμάτο το ρεζερβουάρ με βενζίνη, σκέφτομαι πως ωφείλω πριν τη θέσω σε λειτουργία, να αδειάσω το υπάρχον καύσιμο. Πως μπορώ να αφαιρέσω λοιπόν την παλιά βενζίνη, απ' το ρεζερβουάρ; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαγή βενζίνης στο ρεζερβουάρ, μετά από ακινησία.
Βγαζοντας το σωληνακι απο το ρουμπινετο της βενζινης αφου πρωτα το κλεισεις βεβαια!!
|
|
|||
|
|||
Χρήστο, μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός; ρουμπινέτο εννοείς κάποιου είδους διακόπτη; Και στο 650άρι πως έχω πρόσβαση σ' αυτόν;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βαζεις το ρουμπινετο στην θεση off,βγαζεις το σωληνακι που φευγει απο αυτο που λογικα εχει η ταχυσυνδεσμο η μια απλη ασφαλεια κ αναλογα την θεση του ρουμπινετου αν σε βολευει κ εχει χωρο βαζεις ενα δοχειο απο κατω κ ανοιγεις το ρουμπινετο... Αν ειναι σε πιο δυσκολο σημειο κ δεν χωραει δοχειο,συνδεεις ενα κομματακι λαστιχο απο το ρουμπινετο στην θεση αυτου που εβγαλες μεχρι το δοχειο κ μετα το ανοιγεις!! Οπως σου ειπαν κ τα παιδια πιο πανω ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ!!!Καλη επιτυχια! |
|
|||
|
|||
Με τον γνωστό "κλέφτη" ή αλλιώς λάστιχο ποτίσματος, ρουφάς, γέρνεις το λάςτιχο σε χαμηλότερο επίπεδο ει δυνατόν σε δοχείο , πτύεις ό,τι υδρογονάνθρακες έμειναν στο στόμα σου και αναμένεις να αδειάσει....όσο αδειάζει κατευθύνεις το μέρος του λαστιχου εντός του τεπόζιτου να αναζητά το βαθύτερο μέρος του......ξαναγεμίζεις με "φρέσκια" βενζίνη από άλλο δοχείο ώστε να αναμειχθεί με τη παλιά...όσο μικρότερη η ποσόστοση της παλιάς, τόσο το καλύτερο.......
Τσεκάρεις φίλτρο αέρα μήπως έχει κάνει φωλιά κανά ζωντανό, τσεκάρεις μπουζί, νέα μπαταρία και βρουμμμμμμμμ |
|
|||
|
|||
Και σημαντικό: ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ κατά την παραπάνω διαδικασία!
|
|
|||
|
|||
Το συνεχές πολύχρονο κάπνισμα αδυνατίζει την ικανότητα των πνευμόνων να μπορούν να ρουφούν σωστά κατά τη μετάγγιση της βενζίνης......
|
|
|||
|
|||
Για να σε βοηθησω ψαχνεις αυτο...
|
|
|||
|
|||
Φίλε, για BMW μιλάμε ...όχι για Honda.
Τέτοια μαραφέτια η μαμά τα έχει μόνο στο μουσείο!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Θοδωρή, αν ξέρεις κάτι παραπάνω, ρίξε φως. Δεν έχω τη μηχανή μαζί για να τσεκάρω επιτόπου βέβαια, ούτε και το εγχειρίδιο της "μαμάς". , Last edited by Fuji; 14-11-2013 at 11:45. |
|
|