|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Μικρά.....
Είχα να μιλήσω στη πεθερά μου 4 χρόνια..
-Σοβαρά, γιατί τσακωθήκατε? -όχι, δεν ήθελα να τη διακόψω...!! -Σημερα πληρωθηκα,το ανεβασα στο facebook και μου εκαναν like η δεη,ο οτε και ακομη 12 οργανισμοι!!!!! Μωρο μου , πηρα δυο ταινιες για να δουμε το βραδυ... Mια για σενα και μια για μενα.. -Αληθεια με σκεφτηκες αγαπη μου?? -Ε, φυσικα.. -Τι ταινια μου πηρες?? -Μονωτικη.... Ήταν ένας ποντικός και προχωρούσε στη ζούγκλα. Είναι δύο αναρχικοί και παίζουν σκάκι. Λέει ο ένας: -Ματ! Και ο άλλος: -Ντου!!! Ξυπνάω και τι να δω;;;; Περιμένουν παιδί ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη. Να είσαι απόγονος Βαρδινογιάννη και το επίθετο σου να είναι Ξυπολητάς!!!! Χτυπάει το τηλέφωνο σε ένα sex-shop ... ο υπάλληλος το σηκώνει και ακούει μια γυναικεία αισθησιακή φωνή... Mία ξανθιά παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της στο γραφείο του κλαίγοντας. Γιατί κλαις γλυκιά μου; - Να, προσπαθώ να φτιάξω ένα παζλ αλλά δεν τα καταφέρνω. Όλα τα κομμάτια φαίνονται ίδια... - Τι παζλ; - Να... είναι ένας κόκορας πάνω σε ένα κουτί, αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω.... - Έλα ηρέμησε... όταν γυρίσω θα το φτιάξουμε μαζί εντάξει; Γυρνάει λοιπόν ο τύπος στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του να σπαράζει στο κλάμα, στο πάτωμα. Την πλησιάζει και της λέει: - Έλα... σήκω και μην κλαις.. άκου τι θα κάνουμε... Θα βάλουμε τα corn flakes πάλι μέσα στο κουτί και δεν θα το πούμε πουθενά...!!! Συζητούν 2 ξανθιες: - "Ρε συ Μαρία που πάει το φως όταν το σβήνεις;". - "Ξερω 'γω μωρέ Σούλα, κρύβεται". - "Ναι, αλλα που πάει και κρύβεται;" - "Δεν ξερω. Ασε, θα πάω σπίτι να το σκεφτώ και θα σε πάρω τηλέφωνο να σου πω". Μετά από μισή ώρα χτυπάει το τηλέφωνο. - "Έλα εγώ είμαι, βρήκα που πάει το φως όταν το σβήνουμε. Ερχομαι από εκεί να σου πω". Πάει η Μαρία ξανα στο σπίτι της Σούλας: - "Λοιπόν Σούλα, σβήσε ολα τα φωτα!" Παει η Σούλα και σβήνει όλα τα φώτα. - "ΟΚ, τα έσβησα όλα". - "ΩΡΑΙΑ, ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ..." ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ : |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μικρά.....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μικρά.....
Που βρισκεις ρε Αγγελε