|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ένα κατάστημα που αξίζει πολλά….
Σήμερα το απόγευμα πήγα να αγοράσω καινούργιο μπουφάν στο γνωστό μαγαζί MOTOACCESSORIES.
Θα ήθελα να πω δημοσίως ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από την καρδιά μου στην Αλεξάνδρα και τον Γιώργο για την περιποίηση, το ενδιαφέρον και την καταπληκτική τιμή που μου έκαναν. Έχω ψωνίσει και άλλες φορές από τα παιδιά και πάντα φεύγω με χαμόγελο!! Μπράβο τους, μακάρι να υπήρχαν και άλλοι μαγαζάτορες σαν τα παιδιά. Και πάλι τους ευχαριστώ!! :sm5: |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ένα κατάστημα που αξίζει πολλά….
Μήπως μπορείς να γράψεις που βρίσκεται το κατάστημα?
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα Γιώργο. Το κατάστημα βρίσκετε, Δοϊράνης 95 στη
Καλλιθέα. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα.Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|||
|
|||
Ο Γιώργος είναι άψογος διότι είναι biker,υπήρξε στα νειάτα του μηχανικός και αγωνιζόμενος και το κυριότερο:αγαπάει τη δουλειά του και σέβεται τον πελάτη του.
|
|
|||
|
|||
Πραγματικα,απο τον σαββιδη εχω ψωνισει πολλα πραγματα κατα καιρους,και μονο η κουβεντα που σου κανει και το ποσο ασχολειται μαζι σου,φτανει!!
|
|
|||
|
|||
Όλα πρέπει να λέγονται! Και τα κακά, αλλά κ τα καλά! Σε ευχαριστούμε Βαγγέλη γιά το γεγονός ότι το μοιράστηκες μαζί μας!
Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέο κατάστημα. | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 9 | 18-11-2009 21:08 |
69 λόγοι που αξίζει να είσαι άνδρας | georgekostas | Διάφορα | 7 | 31-10-2009 18:18 |
Fair Trade News Κλείνει το κατάστημα της Θεσσαλονίκης... | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 23-02-2009 22:08 |
Μπαίνει ένας βλάχος σe ένα κατάστημα: | Black_Shadow | Ανέκδοτα | 10 | 22-02-2009 22:39 |