|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Καλή σχολική χρονιά !!!
Έναρξη της σχολικής χρονιάς αύριο λοιπόν, τα κεφάλια μέσα για μικρούς και μεγάλους....................................
Καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας, να είναι γερά με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι τους................. Εύχομαι καλά κουράγια σε όλους τους φίλους και τις φίλες, να οπλιστούμε με υπομονή για να αντέξουμε μία από τις δυσκολότερες χρονιές.................. Καλή αρχή σε όλους !!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλή σχολική χρονιά !!!
Απόσπασμα:
Καλό κουράγιο και σε σένα Ξανθούλα καλή μας αρχή .
|
|
|||
|
|||
Επίσης Δημήτρη μου, να μπούνε τα πιτσιρίκια και σε σειρά γιατί έχουν ξεσαλώσει, να ηρεμήσουμε λιγάκι...................... |
|
|||
|
|||
αχ βρε Ξανθή.....αύριο νομίζω θα έχω περισσότερο άγχος από τη πιτσιρίκα μου που ξεκινάει στη ...1η Δημοτικού...
|
|
|||
|
|||
Χαλαρά Βασίλη μου, απλά συνηδειτοποιείς ότι μεγαλώνει, δεν είναι τίποτα............ Καλή χρονιά στο κορίτσι μας !!!
|
|
|||
|
|||
U2....
|
|
|||
|
|||
Καλή χρόνια σε όλους τους μικρούς μας φίλους.....
Και να μην ξεχνάμε οι μεγάλοι,ότι είναι παιδιά και πρέπει να παίζουν ....... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλη σχολική χρονια σε όλους και απο την μεριά μου!!!
Και μην ξεχνάμε είτε με βιβλία είτε με cd τα μαθητικά τα χρόνια δεν τα αλλάζει κανείς με τίποτα!! |
|
|||
|
|||
Να εχουν τα παιδάκια σας μια όμορφη σχολική χρονιά !!
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
χάρτες δυτικά βαλκάνια | mathioudakis nikos hania | Πλοήγηση - Hardware και Software | 1 | 12-05-2011 14:07 |
Νικητής και στο δεύτερο GP της χρονιάς στην F-1 ο Φέτελ | stefosd | Αυτοκίνητο | 1 | 16-04-2011 09:02 |
Περικοπές απο κούνια.... | ortho | Επικαιρότητα | 9 | 12-04-2011 21:47 |
ανηλικα κλεφτρονια................ | gsmaniac | Διάφορα | 12 | 06-06-2010 18:37 |
Καλή χρονιά και καλορίζικο!!! | florjan | Καλώς ήλθατε | 23 | 10-01-2009 00:42 |