|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΑΓΟΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ .
Καλησπερα σε ολους !! Προς ολους που ξερουν τα πολλα , κι ο νους τους κατεβαζει .. για να αγορασω μια φωτογραφικη μηχανη ποιον τυπο ο νους σας βγαζει ?? Το θεμα με απασχολει εδω και λιγο καιρο, θελω να αγορασω φωτ. μηχανη , κομπακτ , με μεγαλο zoom,ευκολη, μεγαλη οθονη , να φτιαχνει κουλουρακια (σαν της μαμας μου ) κανα καφε ,παντεσπανι κλπ. Γυρω στα 100-150 ρούβλια ! Εχω δει αρκετες αλλα ολες μου φαίνονται ιδιες !!!! Ποιο καλο παιδι ξερει κατι και σε ποιο μαγαζι στην Αθηνα βρισκεις κατι καλο ? Thank you GS ers !! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
με καλυψε ο αντρεας........
|
|
|||
|
|||
Γιατί μικρά γραμματάκια Κώστα ; ακεφιές ; δεν νομίζω να σε πειράζουν ο Αρκάς & ο Ντινόπουλος ;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ο ντινοπουλος δεν εχει εμφανιστει ακομη.....
θα ειναι στο πασαλιμανι....... ο αρκας δεν πιανεται για πειραχτηρι.... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εγώ είμαι ο Σταύρος !!!
Τσίμπησα !!!! Πελάτης !!!! Θα πρέπει να αποφασίσεις τις προτεραιότητές σου, Μεγάλο ζουμ ; (πάνω από 10Χ) Τροφοδοσία ; (λιθίου ή ΑΑ) Μέγεθος ; να μπαίνει στην τσέπη ; Τι έχεις δει ; για να καταλάβω τι περίπου σε ενδιαφέρει ; |
|
|||
|
|||
Την είχα, βγάζει πολύ noise στις νυχτερινές.
οι καλύτερες επιλογές είναι 2 και δε μπαίνει άλλη μπροστά τους. Panasonic lx5 κι αμέσως μετά canon s95,όλα τα υπόλοιπα απλά υπάρχουν.... μάλιστα η πρώτη παίρνει κι εξωτερικό φλας.ότι πιο κοντινό σε ποιότητα slr αλλά σε compact διαστάσεις. τώρα για τον φιλο, κάτι αξιόλογο σε αυτα τα χρήματα δεν ξέρω για να προτείνω.καλύτερα πάντως canon,σε αυτα τα λεφτά.αν και πότε δε θα έβαζα μηχανή σε τσέπη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ψαξε και την canon g12 νομιζω αξιζει |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΣ | geolag | Χιούμορ | 49 | 25-10-2010 17:15 |
ΣΒΗΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ... | paros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 19-09-2010 23:06 |
Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2010 | MARK | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 05-09-2010 01:40 |
ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 28 | 22-02-2010 15:41 |
ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ. | mentorasou | Τι μας έτυχε | 12 | 28-08-2009 09:58 |