|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Σβησιματάκια...ξανά !!!
Καλησπέρα σε όλους! Πρίν 3 μήνες περίπου είχα κάνει update στον κινητήρα καθόσον μου εμφάνιζε το γνωστό πρόβλημα που έχουν παρουσιάσει τα 650-twin (σβησιματάκια στο ρελαντί εν κινήσει). Δεν είχε παρουσιάσει κάτι, το τελευταίο 3μηνο και νόμιζα ότι διορθώθηκε το πρόβλημα...χα,χα...ξανά λοιπόν σβησιματάκια την τελευταία εβδομάδα. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Χρειάζεται πάλι update στο συνεργείο;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σβησιματάκια...ξανά !!!
Δοκιμαστε να (καψτε) τα καυσιμα που εχετε ηδη στο ρεζερβουαρ.Τοποθετηστε αμολυβδη shell super και καντε εκ νεου δοκιμη μετα που θα εχετε κανει 50 κμ με τη νεα βενζινα και ξαναμιλαμε
|
|
|||
|
|||
Παιδια καλησπερα.Ειμαι και εγω πλεον κατοχος ενος F650GS(twin)επετειακη εκδοση.Την μηχανη την εχω 4ημερες και μου εκανε και εμενα ενα σβησηματακι σημερα και ευτυχως που ημουν σε ευθεια και οχι σε καμια στροφη και επειδη εχω διαβασει οτι εχει συμβει και σε αλλους απο τι μπορει να συμβαινει και τι πρεπει να κανω?Να παω στην αντιπροσωπεια κατευθειαν η μηπως δεν το ξανακανει και αν το κανει τοτε να παω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα παιδιά! Και εγώ έχω το 650 από τον προηγούμενο Αύγουστο. Αφού και εμένα μου έκανε σβησίματα ο κινήτηρας (από 2α σε 1η στο φανάρι), έκανα update στην αντιπροσωπεία. Λίγο καλύτερα για λίγο χρόνο... και ξαναεμφανίστηκε. Από τότε χρησιμοποιώ την καινούργια 95άρα Έκο και μου το έχει κάνει μόνο μια φορά (ίσως και δικός μου κακός χειρισμός)... Γενικώς μου έχει φύγει από το μυαλό... αλλά πάντα γεμίζω 95άρα...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Και ξανά Φέτελ! | SenseiG | Αγώνες | 13 | 30-05-2011 00:38 |
Αυξήσεις 5% έως 15% στα ασφάλιστρα ξανά | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 17-02-2011 17:37 |
O Νίκος Σπανός ξανά σε αγώνες το 2009. | kostas_366 | Γενικά - Αναβάτης | 14 | 23-03-2009 02:02 |